Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a gangsteři


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicaprio
 

Leonardo DiCaprio je borec. Po Titanicu mu většina mužské populace přála bolestivou smrt, protože jeho úsměv na člověka vykukoval všude od tématických školních tašek až po reklamy na prostředky na mytí nádobí. Nenávist však velmi rychle opadla, když se zjistilo, že DiCaprio není jen další hezkou tvářičkou pro čtenářky Bravo Girl, ale zatraceně dobrý herec. Jeho Nouzový východ pokukuje po Oscarech, letos se v kinech objeví výsledek jeho již čtvrté spolupráce s Martinem Scorsesem The Shutter Island a příští rok by tahle dvojka měla točit životopis Theodora Roosvelta. DiCaprio má zkrátka o práci postaráno a nemusí se bát, že by se jeho kariéra začala v nejbližších letech ubírat nesprávným směrem.

Za Skrytou identitu sice Oscara nedostal a vyhnula se mu nominace, ale v gangsterském žánru se mu nejspíš zalíbilo. V dramatu s názvem Beat the Reaper mu totiž gangsteři po krku půjdou. A nejspíš hodně ošklivě. DiCaprio si tu zahraje doktora, jenž slouží na Manhattanu na pohotovosti a krom faktu, že musí občas někoho ošetřit nebo zašít, mu je celkem dobře. To všechno však jednoho dne skončí, když se náhodou setká s mafiánem, jenž v něm pozná chlapíka, co míval úplně jiné povolání. Místo toho, aby lidi léčil, je házel s kulkou v hlavě do řeky. Bývalý mafiánský zabiják, jenž se rozhodl svědčit proti svým chlebodárcům a doufal, že ho program na ochranu svědků ochrání, zjišťuje, že před svou minulostí neuteče. DiCaprio bude Beat the Reaper i produkovat, zatím se však teprve hledá režisér. Kdo krom Scorseseho by podle vás mohl zvládnout solidní gangsterku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace