Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McG a kapitán Nemo


ikona
Mr. Hlad
mcg
 

 Ještě nedávno by člověk, který se podepisuje pod svou práci jako McG, v Hollywoodu práci nejspíš nedostal. Joseph McGinty Nichol si ale udělal velmi dobré jméno na reklamách a videoklipech a i když Charlieho andílci nebyla zrovna inteligentní zábava, McG ukázal, že jeho styl může fungovat i na filmovém plátně. Pokus o seriózní drama Návrat na vrchol byl sice také fajn, ale u pokladen na něj diváci fronty zrovna nestály. Teď ale točí nového Terminátora a to by v tom musela být zatraceně velká smůla, aby se z něho nestala alespoň na chvilku režisérská hvězda. I kdyby se postapokalyptická akční scifi nepovedla, značka je to tak zavedená, že s ní bude McG moci chvilku machrovat a dávat si do propagačních materiálů ke svým filmům lákající hlášku „from the director of Terminator Salvation.“

A pro jistotu už si nějaké ty budoucí projekty vybírá a vypadají poměrně zajímavě. McG by se totiž měl podívat na zub nejslavnějšímu podmořeplavci na světě. 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo bude vyprávět o tom, jak hrdina knih Julese Vernea postavil svou ponorku Nautilus a co s ní prožíval pod hladinami oceánů. Disney, který tuhle látku a režiséra ulovil, má určitě velkou radost, protože po skončení Pirátů z Karibiku by nějakou dobrodružnou a zatraceně výdělečnou záležitost (případně i sérii) určitě uvítal. Do českých kin se kapitán Nemo naposledy podíval v poměrně nevydařené comicsové adaptaci Liga výjimečných a krom toho, že měl plnovous, za nějž by se nestyděli ani členové ZZ Top, a uměl karate, nic moc nepředvedl. Postava je to však bezpochyby zajímavá a představa souboje jeho ponorky s nějakou tou podmořskou havětí nemusí dopadnout vůbec špatně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace