Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese a další gangsteři


ikona
Mr. Hlad
martin scorsesewilliam monahan
 

Martin Scorsese, scénárista William Monahan a producent Graham King jsou určitě spokojeni s tím, jak se Skryté identitě dařilo na Oscarech. Film navíc vydělal i velmi slušné peníze, takže tahle trojice bezpochyby měla co oslavovat, ale proč se nepokusit úspěch zopakovat? Scorsese teď pracuje na thrilleru The Shutter Island, avšak během natáčení v Jižním Bostonu si údajně udělal čas na to, aby se porozhlédl po novém tématu. A dost možná ho našel. A opět půjde o gansterku. Scorsese totiž možná natočí životní příběh Johna Martorana, jehož jste mohli potkat v případě, že jste si od mafie půjčili nějaké ty peníze a otáleli s jejich splácením. John Mortarano věděl, jak člověku pomoci vyrovnat se s jeho tíživou finanční situací a když ani domluvy dlužníkovi neotevřely peněženku, Moratrano z něj udělal exemplární příklad.

Během své vymahačské kariéry bylo takových příkladů hodně a sám John Mortarano si odseděl čtrnáct let za to, že zabil dvacet lidí. Tím to ale nekončí. Z věrného mafiána se totiž stal práskač, který donášel FBI a později i jeden z hlavních svědků při obřím soudním procesu s mafií. Zatím není sice nic oficiálně potvrzeno, avšak tohle téma by ke Scorsesemu sedlo a producent Graham King už údajně pro svého režiséra zablokoval filmová práva. Mortarano navíc sloužil jako předloha pro postavu Jacka Nicholsona právě ve Skryté identitě, takže pokud chce režisér dalšího Oscara, jde na to tou správnou cestou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace