Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pojďte si hrát!


ikona
Mr. Hlad
joel silvertransformers
 

Natočit film podle série hraček zní možná jako dost pitomý nápad, ale Transformers od Michaela Baye ukázali, že to může být nakonec hodně zajímavá podívaná. V létě se roboti, co se mění v auta, vrátí a budou jim konkurovat vojáci G. I. Joe. Ridley Scott navíc údajně chystá filmovou verzi deskové hry Monopoly a i hračkářský gigant Mattel by si rád v kinech něco přivydělal. Teď se dokonce objevil seznam filmů, na kterých se tak nějak potichu pracuje nebo pracovat začne. A je to poměrně divočina. O He-Man and the Masters o the Universe jsme už psali. Film o hrdinovi, který běhá v kožených trenclích a máchá kolem sebe obřím mečem, produkuje Joel Silver a scénář teď píše Justin Marks, jenž bude zodpovědný za nového Street Fightera. Brzy by měl být navíc oznámený i režisér.

Mattel ale chystá i filmovou verzi autíček Hot Wheels, za níž nakonec také bude stát Joel Silver. Před pár lety měl autíčkářskou verzi Rychle a zběsile točit McG, ale nakonec to nedopadlo a Silver by si nejspíš rád napravil komerční reputaci po Speed Racerovi. Dál tu máme bondovského hrdinu jménem Max Steel, jenž už se podíval do televize alespoň v animované podobě a především svůj velký hraný debut zažije nejspíš i mattelovská legenda Barbie. Což bude nejspíš vypadat jako dvouhodinová verze Beverly Hills 90210. Každopádně Malí létající poníci se na nás zatím nechystají a uvidíme snad po He-Manovi, jestli se máme začít těšit nebo bát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace