Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Frank Miller ve 25. století


ikona
Mr. Hlad
frank millersin citysin city 2
 

 Frank Miller je jedním z mála comicsových tvůrců, jejichž jméno je známé i lidem, kteří odložili Bobíka, Pinďu, Fifinku a Myšpulína před hodně dlouhou dobou. Sin City se před svým uvedením do kin tvářilo jako revoluce a i když nakonec nesplnilo veškerá očekávání fanoušků, rozhodně šlo o zajímavý experiment. Třístovka už takovou malou revolucí byla a navíc vydělala opravdu velké peníze, Frank Miller by ale rád režíroval. V Sin City se však musel o post velkého šéfa podělit s Robertem Rodriguezem a jeho chystaný The Spirit vypadá poměrně divně a podezřele. Krom toho scénáře ke dvojce a trojce Robocopa také žádný zázrak nebyly. Když ale Frank Miller přijde do studia s tím, že by rád natočil film, prostě mu ho dáte. Je to Frank Miller.

I když si na The Spirit ještě chvilku počkáme, Frank Miller začal mluvit o dalším projektu, který by rád přivedl na svět. A opět se o něm rozhodně nedá říct, že by to byla sázka na jistotu. Buck Rogers je totiž poměrně dost starý hrdina. Poprvé se objevil už v roce 1928 a byl to bývalý armádní letec, jenž upadl do komatu a probudil se v dvacátém pátém století, kde začal prozkoumávat cizí planety a bojoval proti různým hodně béčkovým nepřátelům. Miller má evidentně rád retro, ale teď bude hodně záležet na tom, jak The Spirit uspěje v kinech. Filmová adaptace dnes notně naivně působících příběhů totiž dost možná nebude úplně to pravé. Miller se sice pořád ještě může vrátit k pokračování Sin City, avšak dát zpátky dohromady všechny herce bude velmi obtížné. Nehledě na to, že Mickey Rourke se vyjádřil v tom smyslu, že role Marva už ho příliš nezajímá. Tak uvidíme, jestli se vůbec něčeho od tohohle comicsáka v budoucnu dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace