Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Farrell na dlouhé procházce


ikona
Mr. Hlad
colin farrellpeter weir
 

Colin Farrell je člověk, který by mohl dělat smůle reklamu. Málokdo jí má víc než on. O jeho talentu a charismatu se dá jen těžko pochybovat, ale platící diváci na něho prostě moc zvědaví nejsou. Při pohledu na jeho filmografii se skutečný hit, jenž by stál především na něm, hledá jen těžko a s trochu fantazie by se za něj snad dalo považovat příjemné policejní béčko S. W. A. T. – Jednotka rychlého nasazení. Bohužel je to ale už pět let, co se tenhle film objevil a i tady mu dělal parťáka Samuel L. Jackson. Alexander Veliký byl propadák, Miami Vice také v kinech příliš neuspělo a ostatní filmy, které Farrell v poslední době natočil, nebyly zrovna divácky atraktivní. Pokud se však jednou za čas objeví v něčem jako V Bruggách, budeme spokojeni.

Jeho připravovaný film podle knihy Slavomira Raviche s názvem The Long Walk: the true story of a path to freedom také nejspíš žádným komerčním trhákem nebude, ale i přes to začíná vypadat hodně zajímavě. Režírovat totiž bude Peter Weir. Jeho filmy sice také nepatří k nejnavštěvovanějším, avšak Truman Show, Master & Commander: Odvrácená strana světa nebo Společnost mrtvých básníků jsou i po letech naprostá paráda. Farrellova a Weirova novinka by měla vyprávět o sedmičce mužů, kterým se podařilo v roce 1940 utéct ze sovětského gulagu a přes Sibiř, poušť Gobi, Himaláje a Čínu se dostat do Indie. Jméno režiséra i téma mají oscarové parametry, takže Farrell je rozhodně v dobrých rukou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace