Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král mlátiček přichází


ikona
Mr. Hlad
king of fightersstreet fighter
 

Během příštího roku se do kin podívají rovnou dvě adaptace počítačových mlátiček. Tou první bude Street Fighter: The Legend of Chun Li, která vypadá poměrně podezřele. Režisér Andrzej Bartkowiak není žádná velká hvězda a všechny jeho filmy jsou přinejlepším průměrné. Krom toho obsazení je už na první pohled dost podezřelé. Konkurenční Tekken sice přizval na natáčení herce, kteří se rozhodně ohánět umějí, ale Dwight H. Little poslední dobou tvrdne spíš v televizi než v kinech, do nichž se podíval naposledy s dvojkou Anakondy. Jeho Rychlý jako blesk bylo však poměrně fajn. I přes tyto dva filmy si ale někdo usmyslel, že se pokusí urvat kus divácké přízně pro sebe a že je na trhu místo ještě pro jednoho rváče. Adaptace videoherní mlátičky King of Fighters může sice vypadat při pohledu na dvanáctimilionový rozpočet poměrně směšně, avšak je tu pár důvodů, proč se začít těšit. A možná i hodně.

Režírovat totiž bude Gordon Chan. V Asii je to žijící legenda a má za sebou pár filmů s Jackie Chanem ale především legendární a dosud nepřekonanou řezničinu Fist of Legend. A když už někdo natočí scénu, v níž Jet Li zmlátí sto lidí a ani se při tom moc nezadýchá, odpustíte mu i pitomosti typu Medailon. King of Fighters však už začal i s obsazovačkami a tam to také nevypadá úplně zle. Jednu z hlavních rolí si zahraje Maggie Q, jež dala ve čtvrté Smrtonosné pasti John McClaneovi pořádně zabrat. Vedle ní se objeví například Sean Faris, který se v Nikdy to nevzdávej také slušně oháněl, nebo Ray Park, jehož Darth Maul byl to nejlepší, co mohla první epizoda Hvězdných válek nabídnout. Teď už zbývá jen doufat, že si Chan vzpomene na staré dobré časy, přitáhne pár hongkongských borců a natočí pořádnou pecku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace