Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oliver Stone opět dokumentárně


ikona
Mr. Hlad
dokumentoliver stone
 

Oliver Stone má sice přezdívku „Svědomí Ameriky,“ ale dnes už to zdaleka neplatí tak, jako před několika lety. Stone se vždycky vyjadřoval k politické situaci a nestyděl se za svoje mnohdy trošku levicové názory, ale v poslední době se mu moc nedaří a začíná na sebe upozorňovat čím dál tím trapnějšími projekty. World Trade Center byl film, který chtěl zapůsobit na emoce a ukázat hrdinství odvážných policistů a hasičů, jež nasazovali své životy během jedenáctého září 2001. Avšak Stone natočil film, který byl ve svém patosu až urážlivý. Životopis stále ještě současného prezidenta George W. Bushe byl také tak trošku zbytečný a především komerčně poměrně neúspěšný, a tak se Oliver Stone rozhodl dát o sobě vědět zase něčím poměrně kontroverzním.

Chystá totiž dokument o venezuelském prezidentovi a jedné z největších osin v americkém zadku Hugo Chávezovi. Absolutní levičák, jenž nenávidí Ameriku a kapitalismus, se kamarádí s Kubánci a má pod palcem dost ropy na to, aby mohl v budoucnu dělat hodně problémů. Oliver Stone už na filmu pracuje šest měsíců a rád by ho dostal do kin už příští rok. S pseudodokumentem Commandante, kde si povídal s Fidelem Castrem, však díru do světa neudělal, takže pokud nechce zase jen lacině provokovat, měl by se pokusit pojmout Hugo Cháveze trošku jinak. I tak se však nabízí myšlenka, že majitel tří Oscarů a režisér Čety, JFK a Takových normálních zabijáků nemá už moc co nabídnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace