Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Punishing Psema


ikona
imf
 

Síla zjevně není nafukovací. Když se jednomu Jediovi daří, druhý trpí. Franku Castleovi se pro změnu nedařilo vůbec, takže kdo si na něj nevsadil mohl jen a jen profitovat. A kdyby ten animovaný čoklík běžel o něco rychleji, mohl jsem v tuhle chvíli mluvit o sobě. Coby kdyby ale v naší branži virtuálních milionu neplatí, takže odložme falešnou pýchu a pogratulujme fussy. S přesností těsně pod osmdesát procent (79,95) trefila kompletní pětku, což se podařilo jen deseti lidem z třiašedesáti. Celkový počet soutěžících je VELMI optimistický jen tak dál. 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Dílčí vítěze dneska na bednu odvede Jason St... pardon uživatel Spooner, který brilantně odhadnul oklepání vánočních stromků ve Čtyřech Vánocích (99,4). Hezký pohled je na tipy u Stmívání, kde máme kulaťoučkou stovku od vaflika. Jeho ikonka sice konkuruje logu televize Nova (pokud by ho navrhoval tříletý kokršpaněl), ale tipovat rozhodně umí. A když už je řeč o psech, propad Bolta překvapil všechny, takže na první místo v kategorii stačilo slabých 87 procent od Jeržika. Austrálii mělo dvacet lidí, přičemž nejvíc bodoval Honz4 s 87,7. Na Bonda sázelo podstatně tučnějších padesát lidí, ale čísla nejsou o nic slavnější. Fecal Zombie za 82,4. Asi slabej oddíl tentokrát. Koukejte makat, ať příště nejdeme pod devadesát.

Jak nevýrazný víkend zamíchal s celkovým pořadím? Důležité bylo nepokazit to příliš. qualkalim a Toren odhadli situaci nejlépe z celé desítky a zaznamenali růst. Ten první je... pořád první, ten druhý si polepšil o čtyři pozice a z vratké osmičky se vyšvihnul na vyhřátý bramborový post, který mu uvolnil The Joker. Ten šel nahoru, protože umístění za hranicí první desítky v rámci kola se přeci jenom počítalo. Na tahle škatulata samozřejmě doplatil Psema, protože 29. místo prostě v jeho situaci není cool. Stejně tak zavrávorali wrestling nebo Silence. Měli slušné tipy, ne že ne, ale rozdíly v Top Tenu jsou vážně minimální, takže se zkrátka musí makat a tlačit na pilu. Dokazuje to P1tr, který skočil o šest míst ze 16. na 10. pozici. Frajer. 

Co k tomu žebříčku dodat? Zbývají tři kola, ale vzhledem k tomu, jak driblují procenta mezi jednotlivými koly, dá se říct, že šanci na umístění v Top 10 máte i v případě existence v rámci Top 20. I když by to asi chtělo zatracené štěstíčko, třeba takové jako měla tentokrát fussy. Skok o sedm míst a 1,35%, přičemž na desátou pozici by jí teď stačil zhruba dvojnásobek (2,6%). Musíte si ale uvědomit, že Top 10 klesal v průměru o celé procento. Z toho vyplývá, že všechno je ještě otevřené, jakkoliv to má qualkalim perfektně rozjeté (náskok víc než jedno procento). Po ukončení sezóny ale dojde na tolik statistik a "vítězů", že se vám nestihnou protáčet panenky, takže se rychle vrhejte na tipování, než se Země zastaví. Momentálně je tam nějakých pětadvacet tipů a to je zatraceně málo. No tak, chcete přece vidět svoje jméno zvýrazněné tučným fontem, ne? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace