Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

007 ve starých kolejích


ikona
Mr. Hlad
007daniel craigJames Bond
 

Quantum of Solace sice ještě zdaleka nevyklízí pole v kinech a producentům pořád slušně vydělává, ale značka „James Bond“ je natolik významná, že se o ní musí mluvit. Pořád a hlasitě. A tak Daniel Craig začal. Ještě nedávno to sice vypadalo, že by se z pokračování příběhů agenta s povolením zabíjet rád vykroutil, ale s největší pravděpodobností šlo v tomhle případě o marketingové řeči. Craig stále ještě není taková hvězda, aby se o něj režiséři přetahovali a James Bond mu stále může dát velmi slušně vydělat. Představitel hlavního hrdiny se však zmínil o dalším pokračování. Jako první a nejdůležitější věc řekl samozřejmě to, co je všem jasné – zatím nikdo nic neví. Na nové názvy, obsazovačky a režiséra je ještě dost brzy a Craig spolu s ostatními tvůrci si teď chvilku hodlá užívat úspěch posledního filmu.

Přesto na povrch pár zajímavých a zatím pochopitelně nepotvrzených informací vyplulo. Podle současného Jamese Bonda je na konci posledního filmu všechno tak, jak by mělo být. Máme tu velkou partu zloduchů, proti které se dá hodně dlouho bojovat, vztah s M je urovnaný a to samé se dá říct o americkém parťákovi Felixi Leiterovi. Casino Royale a Quantum of Solace zkrátka Jamese Bonda stvořilo, teď je čas udělat z něho to, čím byl vždycky. Na scéně se tedy podle Craiga může objevit flirtující sekretářka Moneypenny, vynálezce Q i všechna ta auta s raketomety, hodinky s laserem a další scifi hovadinky. Bond by se zkrátka měl začít pomalu stávat tím, čím byl předchozích čtyřicet let. Styl Pierce Brosnana a surfování na dveřích od auta se sice nejspíš opakovat nebude, ale i tak to vypadá, že příští Bondovka by mohla znamenat pomalý návrat ke kořenům. Bude to dobře?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace