Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smithové a blbé nápady


ikona
Mr. Hlad
remakewill smith
 

 Will Smith je v současnosti bezpochyby největší hollywoodská hvězda a daří se mu poměrně slušně střídat čistě komerční věci s filmy, které jsou umělecky malinko ambicióznější. Ale obojí většinou vydělá obrovské peníze. Zástupcem té první kategorie byl letos Hancock, jenž se sice nepovedl tak, jak jsme doufali, ale v kinech se mu poměrně dařilo. Další pokus o Oscara se objeví velmi brzy v podobě dramatu Sedm životů. Smith ale musí začít plánovat dopředu a postavu superhrdiny, který má možná až příliš kladný vztah k alkoholu a špatným scénáristům, hodlá oprášit. Hancock 2 totiž podle Smithe „rozhodně vznikne.“ Otázka ale je, jestli o něj vůbec někdo stojí. Ke konci filmu totiž celá zábavná linie s chlastem a děláním bordelu v ulicích z jistých důvodů zmizela do ztracena, ale představitel hlavního hrdiny tvrdí, že tenhle vesmír ještě má co nabídnout.

Malý Smith Jaden, jenž si letos zahraje vedle Keanu Reevese, Jennifer Connelly a obrovského robota ve scifi Den, kdy se zastavila země, má také svoje plány. Pod vedením produkujícího táty si zahraje v remaku osmdesátkové klasiky Karate Kid. Bohužel Jaden Smith je až příliš mladý na to, aby věděl, co tenhle film udělal s jednou diváckou generací (netvrďte, že jste Daniela Larussa nežrali) a byl by rád, kdyby se nová verze podobala spíše počítačovým mlátičkám. Nic proti Mortal Kombat nemám a na chystaného Tekkena jsem poměrně zvědav, ale rozhodně mi nedělá dobře představa dnes desetiletého herce ve scénách, v nichž dělá trojitá salta a nakopává protivníky do zubů z otočky o 360 stupňů. Ale co, i Smithové musí jednou šlápnout vedle a vypadá to, že by to mohlo být zrovna tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace