Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kristen Stewart miluje rock`n`roll


ikona
Mr. Hlad
kristen stewart
 

Kristen Stewart je bezpochyby velmi talentovaná mladá herečka a teď díky Stmívání i velmi žádaná. Samotné jí ale nejspíš dochází, že zaměřit svou kariéru na filmy pro dospívající mládež by nebyl ten nejlepší nápad. A jak už jsme si mnohokrát ověřili, nejjednodušší způsob jak ukázat, že to herec či herečka myslí se svou profesí vážně, je natočit nějaký ten životopisný film. Hudební legendy už ale pomalu začínají docházet a osmnáctiletá Stewart si moc vybírat nemůže. Každopádně něco by se našlo. Není to sice biografie Britney Spears (ta by se ale určitě dobře prodávala a s režisérem, který má nadhled, by to mohla být i slušná zábava), ale Joan Jett byla ve své době také slušný fenomén.

Její kapela The Runaways, podle níž se celý film bude jmenovat, byla v podstatě první dívčí rocková skupina vůbec. Holky kapelu založily ještě jako teenagerky a úspěch se dostavil překvapivě rychle, ale brzy jim došlo, že v téhle branži kope každý tak trochu sám za sebe a velmi rychle vystřízlivěly. A protože ve skupině byly problémy s dělením peněz a každá členka viděla společnou budoucnost trošku jinak, nastal konec. Joan Jett se ale stala hudební legendou až o něco později díky I Love Rock`n`Roll, což je písnička, kterou si lidé broukají snad i někde v Tanzanii. The Runaway by měl být debut zkušené režisérky videoklipů jménem Floria Sigismundi. Ta si sama napsala i scénář, tak uvidíme, jak jí to celé dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace