Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálově-filmový Řím


ikona
Mr. Hlad
televize
 

Seriál Řím, který před pár lety běžel na HBO a nedávno se objevil i v České televizi, patří mezi to nejzajímavější, co na poli televizní zábavy v jednadvacátém století vzniklo. Příběh dvou legionářů, kteří se tak nějak omylem přimotají ke všemu důležitému v době, kdy Julius Gaius Caesar bojoval o moc ve starověkém Římě, stál opravdu hodně peněz a bylo to na něm vidět. Ačkoliv v HBO většinou na svých vlastních projektech nešetří a nedělá jim problém zaplatit hereckým hvězdám nějaký ten milion, najmout zkušené režiséry a postavit kulisy, které nevypadají směšně ani vedle Scottova Gladiátora, Řím byl i na ně moc a po dvou sezónách seriál skončil.

HBO se sice přiznalo k tomu, že nečekali, že si druhá série povede tak dobře (ta první těžila trošku z úspěchu Rodiny Sopránů) a zpětně je mrzí, že seriál utnuli. Producent Bruno Heller, jenž krom Říma stojí i za velmi slušným The Mentalist, se teď ale nechal slyšet, že by se série mohla přenést na filmová plátna. Řím má pořád slušná jméno a Kevin McKidd s Rayem Stevensonem sice nejsou žádné hvězdy, avšak slyšet o nich je. A o čem by to mělo být? Zatím nic oficiálního řečeno nebylo, ale Heller tvrdí, že měl pro případná seriálová pokračování připravený příběh o tom, jak se v Palestině objevil mesiáš. Zní to poměrně zajímavě, avšak sehnat peníze na něco podobného nejspíš nebude žádná legrace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace