Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Souboj nejen s titány


ikona
Mr. Hlad
clash of the titanstarsem singh
 

Filmům, které zpracovávají klasické legendy nebo se odehrávají ve starověku, se v kinech moc nedaří. Cesta bojovníka byl prvotřídní propadák a Karl Urban se teď bude muset hodně snažit, aby zase neskončil někde na Novém Zélandu. Beowulf byl oproti tomu slušně zábavný technologický experiment, ale účetním s ním Robert Zemeckis rozhodně radost neudělal. Jak to bude s uvedením filmu Outlander, v němž si to Jim Caviezel spolu s bandou Vikingů rozdá s mimozemským monstrem, to zatím nikdo neví. Každopádně i když kombinace historie a fantasy zrovna diváky netáhne, v blízké budoucnosti se v kinech setkáme rovnou s trojicí podobně laděných filmů.

Remake klasiky Souboj titánů bude hrát především na fantasy strunu. Louis Leterrier dostal k dispozici údajně pouhých sedmdesát milionů, ale evropští režiséři umí šetřit, když chtějí. V hlavní roli borce, který musí zachránit svou milou a přitom si to na férovku rozdat s polovinou monster ze řeckých bájí, si zahraje Sam Worthington. Dneska nepříliš známý herec může být příší rok touhle dobou totální hvězdou. Druhá hlavní role ve čtvrtém Terminátorovi a spolupráce s Jamesem Cameronem na ambiciózním scifi Avatar člověku už nějakou tu publicitu zajistí. Henry Cavill takové štěstí asi mít nebude, přesto ho režisér Cely Tarsem Singh obsadil do War of Gods, kde si to bude muset vyřídit s tou druhou půlkou řeckých monster. A aby nepřišli zkrátka fanoušci starověkého Říma, chystá se pro ně hororem šmrncnuté historické fantasy Mortis Rex, v němž římští legionáři narazí na hodně velkou a hladovou potvoru. Režii si poprvé vyzkouší Peter Briggs, jenž pomáhal se scénářem prvního Hellboye. K dispozici bude mít jen dvacet pět milionů dolarů, ale art worky vypadají hodně zajímavě. Tak jaký je váš favorit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace