Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmový He-Man má režiséra


ikona
Mr. Hlad
he-manjoel silver
 

O filmové adaptaci příběhů polonahého kulturisty s obřím mečem (ne, nemyslím Conana) se už toho namluvilo hodně, ale poslední dobou to vypadalo, že se He-Man do kin nakonec nejspíš nepodívá. Slavná hračka, která měla i svou comicsovou sérii, několik kreslených seriálů a především film Masters of the Universe, kde si árijského hrdinu zahrál Dolph Lundgren, možná působí trošku směšně, avšak fanoušků má stále ještě dost a Joel Silver málokdy šlápne při výběru látky na zfilmování vedle. A když můžou mít své filmové série roboti, kteří se mění v auta a letadla a vojenská jednotka G. I. Joe, proč ne He-Man?

Najít někoho, kdo bude ochoten ve filmu jezdit na obří zelené kočce a mít při tom na sobě jen jakési kožené trencle bude asi obtížné, ale Silver už má alespoň režiséra. Je jím John Stevenson a já se vsadím, že většině lidí tohle jméno vůbec nic neřekne. Stevenson však letos natočil velmi dobrou Kung-Fu Pandu a ukázal, že mu rozhodně nechybí zapálení pro bojové scény a především nadhled. Obojí bude potřeba. Stevenson má krom toho zkušenosti i z filmů jako Labyrint nebo Temný krystal a protože filmový He-Man by měl podle tvůrců vypadat jako Třístovka, jeví se Stevenson jako poměrně logická volba. I když na brutalitu jako od Zacka Snydera asi můžeme zapomenout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace