Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta X a vesmírná invaze


ikona
Mr. Hlad
david duchovnyx-files
 

Fox Mulder a Dana Scullyová se letos chystali udělat radost všem svým fanouškům, ale v kinech zjistili, že už jich nemají zdaleka tolik, jako před lety. A nebo je mají, ale nechce se jim chodit na mizerné thrillery. Akta X: Chci uvěřit byl poměrně dost špatný film, který navíc do seriálového světa nepřinesl vůbec nic nového a fandové zelených mužíčků a vládních spiknutí odcházeli z kin poměrně rozčarováni nad laciným a béčkovým scénářem a režijní utahaností. Celkově byl filmový návrat jedné z nejslavnějších televizních dvojic solidní průšvih. Přesto to vypadá, že se Mulder a Scullyová ještě jednou vrátí. Tvůrci se nedávno nechali slyšet, že by na devět sezón seriálu a dva celovečeráky mohli navázat přímo na DVD, jenže teď se Frank Spotnitz, jeden z producentů a scénáristů, nechal slyšet, že by to celé mohlo být trošku jinak.

Jestliže totiž Akta X: Chci uvěřit vydělá slušné peníze na DVD, Spotnitz by rád natočil regulérní trojku pro kina. A dokonce už ví, o čem by měla být. V prosinci 2012 by podle mayského kalendáře měl totiž přijít konec světa. Už jste o tom možná slyšeli a Roland Emmerich o téhle poměrně zásadní události hodlá natočit takové komorní konverzační drama. I Spotnitz by chtěl, aby se třetí díl Akt X odehrával právě v prosinci za čtyři roky a film by se měl zaměřit na regulérní invazi z vesmíru. Už žádný černý olej, žádná spiknutí a unášení lidí. Teď by to bylo natvrdo. Otázka je, jestli je vůbec možné na něco podobného sehnat peníze. Pokud Akta X: Chci uvěřit nevydělá na DVD balík, nejspíš se bude s celou sérií tak, jak ji známe, konec. David Duchovny si navíc hlídá teplé místečko v televizi se seriálem Californication a Gillian Anderson má také práce dost a bez nich se natáčení stoprocentně nerozjede. A měl by někdo vůbec po mizerném druhém dílu chuť na trojku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace