Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pegg, Frost a E. T.


ikona
Mr. Hlad
simon pegg
 

Rozdali si to s nemrtvými, vyčistili jedno malé britské městečko od zločinu a teď se chystají podívat se na zoubek mimozemšťanům. Simon Pegg a Nick Frost jsou britští sympaťáci, kteří se navíc kamarádi s hodně šikovným režisérem Edgarem Wrightem, který stejnou měrou zvládá humor, akci i citování slavnějších filmových kolegů. Ani jeden z jeho dvorních herců se však zatím v Americe neproslavil. Nick Frost to sice v podstatě ani nezkoušel, ale Simon Pegg nejspíš od Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám očekával trošku větší úspěch. Ten se nedostavil a jak moc prostoru Pegg dostane v novém Star Treku se dá teď jen těžko odhadovat, brzy však oba dva herci dostanou další šanci.

O chystané komedii Paul už jsme psali, ale teprve teď je jasné, o co v ní půjde. Pegg a Frost si zahrají dva profesionální flákače, pro které je parazitování na společnosti denním chlebem. Nic nedělají a nic jim nechybí. Jednoho dne se ale rozhodnou vyrazit do USA a na vlastní kůži pocítit atmosféru Comic-Conu, kde můžou potkat stovky lidí, kteří si myslí, že jsou jediové nebo umí v klingonštině odcitovat celého Hamleta. Prostě prvotřídní sraz nerdů. Pegg a Frost jdou ale ještě dál a řeknou si, že když už jsou v USA, bylo by škoda nevidět nejslavnější turistickou atrakci, a tak si vyrazí na malý výlet do Oblasti 51. A cestou narazí na sympatického mimozemšťana jménem Paul, který by se rád dostal domů. E. T. zkrátka není jediný, kdo se při expedici na planetu Zemi ztratil, ale ne každý má takové štěstí, že narazí na odhodlaný dětský gang Mirků Dušínů. Někdo se zkrátka musí spokojit s dvojicí britských nul. Edgar Wright tentokrát režírovat nebude a pod Paula se podepíše jen jako producent. Za kamerou by měl stát tvůrce Superbad Greg Mottola, což také není špatná volba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace