Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dannyho třináctka?


ikona
imf
ocean's elevenocean's twelve
 

Producenti si zkrátka nedají pokoj, zvlášť pokud jde o sequely zaručených hitů. Nikdo zřejmě nečekal, že po Ocean´s Eleven přijde další díl, ale Clooneymu a spol. se flákání před i za kamerou natolik zalíbilo, že si vydupali dvojku (nebylo to tak těžké... pokud ověsíte snímek celebritami jako vánoční stromeček, máte stamilionové zisky zaručeny). George byl donedávna zaneprázdněn jak hraním (Syriana), tak režírováním (Good Night, and Good Luck), ale teď by se snad mohla najít v jeho rozvrhu skulinka a Jerry Weintraub jí hodlá využít.

Legendární producent, který začínal v 70. let produkcemi televizních show a vyšplhal se až k áčkovým hollywoodským projektům, má na kontě i první dvě dobrodružství Dannyho týmu a teď bude muset k nabité sestavě přihodit ještě jedno zářivé jméno, aby mu to pasovalo s číslovkou v názvu. Uvidíme, zda se podaří znovu ukecat všechny herce, ale příslib radovánek v Las Vegas, Clooneyho žertíky a kamarádská atmosféra, kdo by odolal? Uvidíme, zda bude platit okřídlené "Do třetice všeho dobrého", nebo Weintraub skončí někdy u Dannyho čtyřicítky. Trojka buď může potvrdit klesající tendenci, nebo přinést do zastaralého konceptu konečně nějakou tu novinku. Pokud ale za kameru zasedne retrem naladěný Soderbergh, zřejmě se žádné změny nedočkáme.

Tenhle scénář má mimochodem značnou pravděpodobnost, protože Soderbergh zrovna dotáčí válečné drama Good German s Clooneym v hlavní roli a přípravy jeho dalšího snímku, životopisného filmu o Che Guevarovi, se znatelně prodlužují. Uvidíme tedy v roce 2007 na plátnech Dannyho třináctku? Šance jsou nemalé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace