Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Madagasakra!


ikona
imf
 

Ano, rád bych tentokrát řekl, že to se mnou jde konečně do kopce, ale na to si budu muset ještě počkat. Tak snad ten Bond to konečně rozsekne. Pokud mezitím mihhi nevyvrátí Tipovačku z pantů a nepřidá do ní tisíc nových "fíčur". Úplně stačí rychlost se kterou zapracoval Rady strýčka Luca44. Aneb každý potřebujeme svého Stevea Masona. A ten náš je v Tipovačce na druhém místě (Jedi stereo se rozbilo), takže jeho názor neberte na lehkou váhu. V kole, které ovládla africká animovaná zvířena, však vládnuly jiné kapacity.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Jeden z MovieZone veteránů, pan killerzeli, se vzepjal k mocnému útoku na čelo, pronásledován Spoonerem (rozdíl tří setinek musíme zdůraznit: 73,04 vs. 73,01). Proč nám zase chybí devadesátky? Soul Men se zasekli někde v zatáčce a tak měl jen málokdo kompletní pětku (buď chyběl Kevin Smith nebo Clint Eastwood). Útočníky z Madagaskaru brilantně odhadnul sidda (99,5), frajírkům z Role Models patřičně "naložil" Mr.Coulter (95,8) a já jsem se postaral o návrat stovek, když jsem přál slušný výdělek Efronovi. Pravda, bylo nás víc. kyller, Stranger777, Rastr a iivro. Dobře, tak nás bylo hodně. Docela. U Výměny si museli Jeržik s BO x BEm vystačit s 90,4 (taky hezká cifra), u Zacka a Miri bodovali sidda, Revan a depkoman (všichni za 98,4). Tipovalo celkem 59 duší, což je slabota a skoro polovička oproti prvnímu podzimnímu kolu. Hanba ostýchavcům.  

Kvůli tomu, že Psema decentně pokazil kolo (ech... 45. místo!) jsme se celkově dostali pod sedmdesátiprocentní hranici průměrné úspěšnosti. Vydělal na tom Luc44, který se vrchnímu Jedimu příbližil na dostřel a ukázal záda třetímu qualkalimovi. Stoupali i oba klauni - The Joker na čtvrté a wrestling na páté místo, jejich stoupání je vyváženo dvě sestupy - dashiva (o dvě) a Silence (o jednu pozici), ostatně stejná situace panuje i na další příčce - sidda si o tři místa polepšil, Rastr zas pohoršil. Podobná škatulata se vyhnula Civalovi (nehlasoval, bídník jeden) a Torenovi, který se výsledkem ve třetí desítce udržel "na svém". Nutno dodat, že údržba se momentálně nevyplatí, protože od šestého do jedenáctého místa jsou všichni napresováni v jednom procentu a odspoda se blíží čerstvá krev. 

Největší růsty a propady jsme si už sice řekli (plus tři, mínus tři... nuda), ale největším procentním smolařem byl Ravenhorn, který se propadl hned o dvě celá procenta. Upozorňoval na to předem a dožadoval se ceny, tak ho alespoň musím zmínit. Drž se, Draku, příště to určitě zachráníš. To platí ostatně pro všechny. Bondovský víkend by měl být milosrdný a kdo se nebude bát popostrčit Bonda na ta správná čísla, mohl by vystřelit vzhůru. Takových nás ale bude moc, takže raději dvakrát měřte, jednou řežte a radši už tam rovnou běžte. Stejně to budete třikrát přepisovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace