Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackson VS Londýn


ikona
Mr. Hlad
londonsamuel l. jackson
 

 Samuel L. Jackson se nejspíš nedávno upsal k nějakému podezřelému sociologickému výzkumu a zjišťuje, co všechno jsou schopní filmoví fanoušci vydržet. Jackson je bezpochyby dobrý herec a dramatické role zvládá bez problémů, ale když bojuje v letadle proti hadům, ve jménu Boha jde s bílou parukou po krku Haydenu Christensenovi nebo se prostě chová jako magor v trailerech na The Spirit, člověk o něj začíná mít trošku strach. Teď na nás chystá dalšího prvotřídního psychopata a ještě k tomu všemu velmi ambiciózního. V thrilleru Blown si zahraje teroristu Juliena Lazarda, který se rozhodne vyhodit do vzduchu celý Londýn. Pro začátek. Podobných útoků totiž chystá víc a zastavit ho bude moci jen agent MI5 Will Matlock alias Jim Caviezel, jenž při rutinním vyšetřování narazí u jedné nadnárodní společnosti na hodně podezřelé věci.

Po tom, co se James Bond v podání Daniela Craiga změnil na lidštějšího agenta, tu tak trošku chybí nějaký film o psychopatickém záporákovi, který by chtěl zničit svět a s trochou štěstí by to mohlo být právě Blown. Režírovat bude ale Martha Fiennes, což naznačuje, že se bude spíš mluvit než střílet. Sestra Ralpha a Josepha totiž zatím natočila jen adaptaci ruské literární klasiky Onegin a málo známé (i když parádně obsazené a prý velmi dobré) drama Chromophobia. Uvidíme, jak se jí zadaří mezi teroristy a agenty. Je trochu škoda, že hlavní kladnou roli si zahraje málokdy výrazný Caviezel, kdyby režisérka ukecala jednoho ze svých bratrů, mohlo by to být lepší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace