Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Změny u Charlize Theron


ikona
Mr. Hlad
charlize theronnicole kidmantom cruise
 

 Když Charlize Theron dostala Oscara za Zrůdu, rozhodla se stát seriozní herečkou na plný úvazek a přešla k umělecky ambicióznějším filmům. Bohužel čím víc jich točila, tím méně diváků to bavilo. V Hancockovi, ačkoliv nebyl tak dobrý, jak jsme doufali, se vrátila k čistě komerčním rolím a vypadá to, že u nich chvilku zůstane. Podle všeho si totiž, že si zahraje vedle Toma Cruise v remaku francouzského thrilleru The Tourist. A bude tu za drsňačku. Jako ostřílená agentka Interpolu se rozhodne využít amerického turisty k tomu, aby si vyřídila účty s nebezpečným gangsterem, s nímž navíc v minulosti měla i nějaké ty milostné pletky. To všechno je ale teď zapomenuto a začíná hra, v níž všem zúčastněným půjde o život. Když hrála Charlize Theron akční roli naposledy – nepočítáme-li Hancocka – byla z toho nuda jménem Æon Flux. The Tourist sice podle obsazení vypadá zajímavěji, ale režisér Bharat Nalluri zatím nic významného nenatočil a jeho největším úspěchem je prý slušná televizní záležitost Tsunami: The Aftermath. Snad má na to, aby ukočíroval dvě hollywoodské hvězdy.

I přes The Tourist však Charlize Theron stále zůstává věrná dramatům, které smrdí nějakou tou cenou. Tím nejnovějším bude Danish Girl, kde si zahraje vedle Nicole Kidman. Skutečný příběh dánského malíře Einara Wegenera a jeho ženy Grety naznačuje, že si půjde pro Oscary i přes mrtvoly. Einar byl totiž nejspíš první muž, který se nechal přeoperovat na ženu a začal(a) si říkat Lili Elbe, což na začátku dvacátého století nebyl zrovna nejlepší krok k popularitě. Charlize Theron si zahraje právě manželku Einara Wegnera/Lili Elbe. No když jsme přežili homosexuální kovboje, ustojíme i změny pohlaví u malířů. Režírovat bude Anand Tucker, který je zodpovědný za velmi slušné drama Hilary a Jackie a nebo romantickou komedii Jeden navíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace