Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Black na cestách


ikona
Mr. Hlad
jack black
 

 Jack Black se nebojí vybírat si čas od času nějaké ty méně komerčně zajímavé projekty, ale vedle Prosíme, přetočte a Božího zápasníka musí také vydělávat. Jako Kung Fu Panda byl výborný, v Tropické bouři překvapivě trošku zatlačený do pozadí, ale i tak si svoje místo na filmově-komediálním nebi pečlivě hlídá. Příští rok má v plánu komedii The Year One, v níž si zahraje spolu s Michaelem Cerou lovce, které před stovkami let vykopne jejich vlastní kmen kvůli tomu, že se flákají a nic nedělají. Producent Judd Apatow je zárukou jisté kvality a režie se ujme klasik Harold Ramis, jenž je zodpovědný za Přeber si to, Na Hromnice o den více nebo scénáře k oběma dílům Krotitelů duchů. Další plány ale donedávna Black neměl.

Teď je ale situace jiná, protože se upsal k poměrně zajímavému projektu. Gulliverovy cesty patří mezi literární klasiku a putování volnomyšlenkářského dobrodruha, který objevuje tajuplné země, má stále svoje kouzlo, i když je předloha stará už téměř tři století. Spisovatel Jonathan Swift poslal svého hrdinu mezi liliputy, obry, na létající ostrov a seznámil ho i s mluvícími koňmi, avšak celá kniha byla více než jen fiktivním dobrodružným cestopisem. Jack Black v hlavní roli ale naznačuje, že všechny filosofické přesahy a satira na soudobou společnost budou nejspíš zatlačeny hodně do pozadí. Gulliverovy cesty by podle všeho měly kombinovat živé herce s CGI animací a možná právě proto bude režírovat Rob Letterman. Ten zatím natočil jen Příběh žraloka a příští rok se do kin dostane jeho další animák Monsters & Aliens. Gulliverovy cesty pro něj bude první film, v němž si bude muset poradit s živými herci. Scénář pochází z pera tvůrců Kopaček a Shreka a je už nějakou dobu hotový. Teprve však s Jackem Blackem a jeho jménem na smlouvě se konečně může v březnu začít natáčet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace