Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zack a Miri dělají Tipovačku

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
člověk si nachvilku odjede na dovolenou a takovej pěknej report ve kterém je o mě zmínka :D:)) Teda to byl sešup to vám povím :D:D takovou jízdu jsem ještě nezažil :D:D snad si to v tom dalším měsíci vylepší a zase vystoupám pěkně nahoru?)
112678
člověk si nachvilku odjede na dovolenou a takovej pěknej report ve kterém je o mě zmínka *:D**:))* Teda to byl sešup to vám povím *:D**:D* takovou jízdu jsem ještě nezažil *:D**:D* snad si to v tom dalším měsíci vylepší a zase vystoupám pěkně nahoru*?)*
0 0
reagovat
S liukem se jedna. Musime vychytat vyfoceni, dekorovani apod. Nicmene pripominka je to rozhodne dobra. Jdu se ponorit do vzkazniku. :)
112523
S liukem se jedna. Musime vychytat vyfoceni, dekorovani apod. Nicmene pripominka je to rozhodne dobra. Jdu se ponorit do vzkazniku. :)
0 0
reagovat
Tak mě napadá... dostal už liuk tu cenu? :D A když zmiňuju liuka, tak ten furt ne a ne chytit formu.,,
112512
Tak mě napadá... dostal už liuk tu cenu? *:D* A když zmiňuju liuka, tak ten furt ne a ne chytit formu.,,
0 0
reagovat
Byt zminen je tak KRASNE :) A navic 2 krat to uz se neda ta slast ani popsat :) Uz Vsem ostatnim rozumim jak povzbuzujici jsou ty imfovi reporty a kolik sil mi to vlilo do zil. :) Sice jak vidim tak mam jeste stale koho dohanet, ale plyn sem seslapl skoro az k podlaze a nehodlam ani trochu ubrat. 8):D Jo a jen tak na okraj - imfovy reporty jsou vazne nejvtipnejsi vlozky MZony. :)
112502
Byt zminen je tak KRASNE :) A navic 2 krat to uz se neda ta slast ani popsat :) Uz Vsem ostatnim rozumim jak povzbuzujici jsou ty imfovi reporty a kolik sil mi to vlilo do zil. :) Sice jak vidim tak mam jeste stale koho dohanet, ale plyn sem seslapl skoro az k podlaze a nehodlam ani trochu ubrat. *8)**:D* Jo a jen tak na okraj - imfovy reporty jsou vazne nejvtipnejsi vlozky MZony. :)
0 0
reagovat
Imfovy reporty jsou teď rozhodně mou nejoblíbenější rubrikou 8) :+ Až jsem si to musel přečíst dvakrát, abych o nic nepřišel :D Přeci jen 3. v sezoně a 2. v kole speciálů a 4. celkově ve spec. ... hodně vysokej kopec jako stvořený pro pád ala Mr.Coulter ?)
112500
Imfovy reporty jsou teď rozhodně mou nejoblíbenější rubrikou *8)* *:+* Až jsem si to musel přečíst dvakrát, abych o nic nepřišel *:D* Přeci jen 3. v sezoně a 2. v kole speciálů a 4. celkově ve spec. ... hodně vysokej kopec jako stvořený pro pád ala Mr.Coulter *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se