Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komedie o komicích


ikona
Mr. Hlad
farrelly
 

Peter a Bobby Farrellyovi už dlouho nenatočili opravdu dobrou komedii. Po Blbém a blbějším a Něco na té Mary je to vypadalo, že tenhle žánr má nové krále, ale od té doby už to šlo jenom dolů. Já, mé druhé já & Irena, Těžce zamilován, Agent bílá krvinka, Bratři jak se patří, Fanaticky zamilován a Těsně vedle – to všechno je přinejlepším průměr. Farrellyové ale chtějí evidentně zpátky na vrchol, a tak to vypadá, že jejich chystaná komedie o prdícím psovi a trojici muzikantů, jež si měli zahrát hudební hvězdičky The Jonas Brothers, půjde na chvilku k ledu. Namísto nich se totiž režisérské duo hodlá věnovat trojici komiků z první poloviny dvacátého století, kteří si říkali The Three Stooges a u nás je zná jen pár fajnšmekrů.

Moe Howard, Curly Howard a Larry Fine byli absolutní hvězdy komedií plných facek a čistě fyzického humoru a bratři Farrellyové chtějí předvést je i jejich styl současným divákům. O životopis ale nepůjde ani v nejmenším. Celý film by se měl skládat z trojice přibližně půlhodinových příběhů, v nichž trojice komiků bude dělat psí kusy. Vše se ale bude odehrávat v současnosti, jen samotni Three Stooges „zůstanou“ ve svojí době. V blízké budoucnosti by mělo proběhnout hledání vhodného dvojníka Curlyho Howarda (nikdo takový v Hollywoodu nejspíš není) a výběr krátkých filmů, které by se měly objevit v kině před samotným hlavním programem. Rozpočet se pohybuje přibližně okolo pětačtyřiceti milionů dolarů a režiséři slíbili, že se budou držet na uzdě, aby do kin mohly vyrazit rodiny i s dětmi. Premiéra je plánovaná už na listopad příštího roku, otázka ale je, jestli trojice komiků z třicátých let bude dnes vůbec někoho zajímat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace