Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně pořádní bastardi


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantinosamuel l. jackson
 

Samuel L. Jackson se tento týden rozhodl dát o sobě pořádně vědět. Je to jen pár dní, co jsme informovali o tom, že by si měl zahrát „Šóguna z Harlemu“ v remaku akčního béčka z osmdesátých let Last Dragon. Teď to navíc vypadá, že se objeví i v Inglourious Basterds Quentina Tarantina. Zatím sice není nic oficiálně potvrzeno, ale nebylo by to žádné překvapení. Jackson si už u Tarantina zahrál třikrát a jak ukázal v Kill Bill 2, nemá nejmenší problém s tím, že by jeho role patřila mezi ty méně důležité. A ačkoliv to vypadá, že poslední dobou hraje v kdejaké blbině, jeho obličej je pořád ještě tahák na diváky a to je přesně to, co Tarantino potřebuje. Jméno Brada Pitta na plakátu k filmu je sice fajn, ale když vedle něho bude ještě fotka Samuela L. Jacksona, určitě se producenti zlobit nebudou.

Na druhou stranu to vypadá, že Jacksonova role v Bastardech bude hodně malá. Měl by si totiž zahrát chlapíka, který celý příběh vypráví, takže si spíše užijeme jeho hlasu než přehrávání. S další potenciální hereckou posilou je to ale lepší. Maggie Cheung je v Asii rozhodně velmi populární, ale do Hollywoodu prakticky ještě nenakoukla, ačkoliv Hrdina byl slušný úspěch. Avšak všichni víme, že status „kultovní, ale neznámá“ Tarantinovi vyhovuje. Její role by měla být větší než u Jacksona, ale stále Inglourious Basterds vypadají jen jako stín toho, čím měl být film před lety, kdy se o hlavní role měli podělit Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Eddie Murphy a Adam Sandler. Tedy alespoň tak si to Quentin Tarantino představoval. Dneska je možná rád za to, že mu na malou roli nejspíš kývne Jackson a že bude mít k dispozici slavnou asijskou herečku, kterou vlastně skoro nikdo nezná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace