Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulk se bije!


ikona
st39.6
 

Je libo trocha komiksové bitkařiny? Pokud vás Neuvěřitelný Hulk zklamal, ale nad postavou jste ještě nezanevřeli, normálně bych vám doporučil, ať se vrátíte k Leeho verzi (je to prostě pořád nářez!). U Marvelů každopádně přichystali ještě jednu alternativu - Hulka poslali do souboje se svým kolegou Thorem. Jestli vám to přijde málo, mají Marvelové v záloze souboj jistě mnohem zajímavější - Hulk se totiž utká i s Wolverinem. Mnete si ruce nad tím, jaká to bude paráda? Ono se ale nejedná o žádné velkorozpočtové blockbustery, to jen Marvel přidává do své knihovny animovaných DVD další dva filmečky: Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine. Určitě to budou příjemné oddechovky, stejně jako byly oba díly Ultimate Avengers nebo Dr. Strange (jehož hraná verze je nebezpečně blízko realitě!). Žádný zázrak ale nečekejme, pořád je to jen direct-to-DVD animák. Chcete drobnou ochutnávku? Tak se mrkněte na teasery na bitku s Thorem i na tu s Wolverinem. Pokud vám zachutná, klip z Wolverinovy likvidace si v prodloužené verzi nakoukejte tady.

Whaaaaaa! Hulk SMASH little man! .... dobrá, přiznávám, mohlo by to být celkem prima animované béčko, ať už tenhle pojem znamená cokoliv.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace