Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ztracený film


ikona
st39.6
 

Fanoušci už jistě odpočítávají dny do začátku další sezóny Ztracených. Tvůrci jim k tomu dávají o důvod víc - scenárista Brian K. Vaughn slibuje, že příští série bude to nejdivnější, co kdy diváci v televizi zažili. Zní to dobře? Jak pro koho. To samé zřejmě platí pro další zprávu z teleportujícího se ostrova - když se MTV zeptalo producenta J.J. Abramse, jestli natočí celovečerní film Ztracených, odpověděl jim, že možná. Jistá naděje tedy existuje, i když podobně zaručených zpráv jsou v MTV schopni vymámit z filmařů tuny. Spekulace to ale zřejmě nezastaví, takže zásadní otázka: jak by, sakra, měl vypadat Ztraceni: Film? Nesmíme zapomenout, že filmaři si nemůžou dovolit to, co seriáloví tvůrci praktikují už několik let - tedy vodit diváka za nos a neodpovídat mu pro jistotu na žádnou otázku ...

Ještě tři důležité zprávy ze seriálového světa - Foxové si nakonec u Warnerů i přes vlažné ratingy objednali zbytek sezony Terminator: Sarah Connor Cronicles. Zbylých deset epizod BSG začne Sci-fi vysílat 16. ledna 2009 a HBO chystá druhou sezonu skvělého In Treatment.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace