Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt jako Odysseus


ikona
imf
brad pitt
 

Pořád mám sice v hlavě zafixovaného Seana Beana z Petersenovy Troji, ale nápad obsadit do megavelkorozpočtrháku The Odyssey Brada Pitta a postavit George Millera (od Šíleného Maxe k Happy Feet) za kameru, se mi docela líbí. Až se sám sebe bojím. Možná v tom hraje velkou roli fakt, že producenti chtějí film přesunout do budoucnosti a do vesmíru, takže místo širých moří se Odysseus bude toulat nehostinnými pustinami "tam nahoře".

Je to další hrst na oltář postupně rostoucího trendu - nomádských sci-fi filmů. V Sunshine se letí daleko, v Avatarovi se letí daleko, Ridley Scott by rád letěl daleko v The Forever War a jestli se bude točit Halo, tak si buďte jistí, že se tam také bude létat daleko. Vesmírná turistika je prostě "in" a to je dobře. Zvlášť když si na konci výletu hlavní hrdinové trochu zastřílí. Update Homérova díla směrem k čistokrevné sci-fi sice mnohé "čtenáře" rozpálí do běla, ale nedělá mi potíže si představit Pitta ve skafandru, jak bojuje s emzáckým kyklopem. Hlavně když to nebude vypadat jako Ztraceni ve vesmíru. :)

Pitt se vůbec nějak rozkoukává. Podle některých zdrojů má zájem o hlavní roli v adaptaci knižního bestselleru Moneyball. Hrdinou je trenér, který doslova za babku sestaví baseballový tým schopný zatápět těm největším hvězdám. Jak? Pokročilý software pro analýzu zápasů mu z nováčků vybere ty největší talenty. Udržet se na vrcholu ale není jen o statistikách, takže se tenhle homerun nečekaně stočí. Režírovat by měl David Frankel (Ďábel nosí Pradu) podle scénáře Stevena Zailliana (Schindlerův seznam, Americký gangster). Slušná sebranka, ale záleží především na Pittovi, jestli kývne nebo ne. V případě nesouhlasu ten film skončí někde u... Matthew Foxe nebo Dennise Quaida (což beru jako vyloženě optimistické volby).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace