Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Konec přátelství


ikona
Cival
 

Uplynulé kolo nás poučilo v mnoha směrech. Jednak ani celý peloton novinek nemusí znamenat zásadní změny v kasovním žebříčku. Zadruhé, na podzim je neskutečně těžké natipovat všech pět titulů správně. A konečně zatřetí: imf je proradný zlořád, neboť se rozhodl ignorovat vyhlášení výsledků zrovna v týdnu, kdy jeho kolega slavně zvítězil. Nejen že mě tím dohnal k potupné povinnosti předat hlavní cenu sám sobě (šrámy naštěstí zahojí potěšené ego), ale navíc tím oficiálně zahájil vnitroredakční válku. V příštím kole si tak budete moct tipnout, jestli imf dostane za odměnu recenzi na Maxe Paynea nebo Vy nám taky, šéfe! :-)

VÝSLEDKY KOLA
SEZÓNNÍ ŽEBŘÍČEK

Ale dost srandiček a zpátky k faktům. Na vítězství stačilo jen 73%, druhý Fecal Zombie zabodoval se 72,6% a prodral se na bronzovou příčku v rámci celé sezóny a třetího Rastra vykoplo 68% rovnou do čela celého dlouhodobého žebříku. Původní leader Luc44 zůstal smáčknut mezi nimi, až 13. místo o uplynulém víkendu mu logicky moc nepomohlo. Mnohem drsnější pády potkaly ale liuka (-14 pozic), MAJKlsona a cabala (-10), naopak prudce nahoru se drala i silná trojka z 24. fleku: Lazarus, KarelR a georgee (všichni nahoru o 10 – 13 míst)

Co se týče jednotlivých tipů, fide nejlíp rozuměl čivavám, stoprocentní byl i rcorp u Oka dravce. Depkoman se vyznal v Karaténě a pouhá osmdesátiprocentní úspěšnost stačila na nejlepší odhad neúspěchu Scottova Labyrintu lží (znovu Fecal Zombie a já). Romanci Nicka a Nory do žebříčku nezanesl nikdo.

Podobně záludné bude i toto kolo, tak nezapomeňte tipovat! A upozornění pro nově příchozí, je nutné být zaregistrován i na MZ, nejen na mihhiho vychytaném enginu.

NOVÉ KOLO

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace