Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovské rošády


ikona
Cival
avengersdon cheadlehulkiron manmarvel
 

Plán zaútočit na stříbrné plátno vzalo comicsové vydavatelství Marvel zatraceně vážně. To už víme. S výhledem na Thora, Kapitána Ameriku a týmové Avengers se jim daří prakticky neustále lákat pozornost filmových žurnálů. Což se vždycky počítá.

Jednou z takových elegantních vějiček se staly i mnohatýdenní spekulace o cameu Kapitána Ameriky v Hulkovi. Ano, kauza „štít ve strojovně Tonyho Starka“ nestačila, teď se spolu s alternativním úvodem Neuvěřitelného Hulka, ukazují i záběry zamrzlého hrdiny. V kině na něj kvůli krácení nedošlo, na DVD si tu šmouhu už ale budete smět vychutnat. Jestli ji uvidíte... buď tady na obrázku, anebo (podle WorstPreviews) v čase 2:22 v tomhle videu. Já osobně tedy nic nevidím, ale přičítám to nepravidelné komunikaci s rodinným optikem.:-)

Tohle pomrknutí pro fanoušky je ale jen malou třešinkou. Mnohem důležitější jsou zvěsti o tom, že případným záporákem v celovečeráku s Avengers by měl být někdo veliký, zelený a hodně hodně naštvaný. Ano, v Marvelu mají zjevně pifku na Edwarda Nortona, a tak z jeho obrovského alter ega možná udělají zlořáda, kterého musí Iron Man a jeho parta v rámci první týmové mise zpacifikovat. Dávalo by to smysl: Hulk je už zavedenou postavou, v módu „neustále nasrán a neustále agresivní“ by spáchal slušný brajgl (kdo ví, možná by se obešel i bez svého hereckého představitele), aniž by jej to vpasovalo mezi nudné jednorozměrné záporáky s charakterovými vlastnostmi Adolfa Hitlera. Berte to však jen jako spekulaci.

Naopak hotovo už je v případě přeobsazení jedné z hlavních postav Iron Mana. Terrence Howard, který v jedničce přihrával Downeymu z kůže plukovníka Jima Rhodese, se nedohodl s Marvely na pokračování. Charakterní herec s oscarovou nominací si chtěl zkrátit čekání na přerod ve WarMachina hodně tučným šekem (zalepil by i bolest z toho, že jeho postava jinak dělá Downeymu pouhou stafáž). Šek ale nepřišel, a tak Howard dezertoval a radši se vydal natáčet kriminálku Brooklyn´s Finest. Nevím, jestli je lepší hrát vedlejší roli v největším trháku léta 2010, anebo stát po boku Richarda Gerea a Ethana Hawkea v režijním projektu nevyrovnaného Antoina Fuquy... ale každý svého štěstí strůjcem.

Tvůrci Iron Mana by ale Howardovu postavu asi neošidili. O tom svědčí jméno jeho náhradníka: Don Cheadle (Traffic, Hotel Rwanda) si s jeho postavou už poradí. Malý facelifting tak možná zamrzí, z pohledu výsledného filmu se ale rozhodně není čeho bát. Herecké dispozice zůstaly zachovány (i Cheadle má oscarovou nominaci).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace