Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro nenávidí


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torothe hobbit
 

Guillermo del Toro má sice práci na pár let dopředu zajištěnou a díky Hobitovi si nejspíš i vydělá na nájem do konce života, to ale neznamená, že se fláká. Del Toro byl vždycky dříč a potom, co se z něj díky Faunově labyrintu stala hvězda první velikosti, neví, kam dřív skočit. A tak to udělal tak trochu jako Luc Besson. Začal pomáhat svým známým a zaštiťovat svým jménem jejich projekty. Už příští rok by se takhle mělo na svět dostat ambiciózní scifi Splice a o rok později by do kin měl dorazit zajímavě vypadající horor Hater.

Ten bude pracovat s poměrně chytlavou zápletkou. Celý svět zasáhne podivná epidemie, díky které obyčejně mírumilovní normální lidé berou do ruky zbraně a v návalu nenávisti likvidují každého, kdo se jim postaví do cesty. Nikdo neví, odkud se tahle vlna šílenství bere ani jak ji zastavit. Tyhle problémy budou ovšem druhotné v okamžiku, kdy si člověk uvědomí, že na zemi je najednou více než pět miliard potenciálních psychopatů. Na režijní sesli zasedne Juan Antonio Bayona, jehož Sirotčinec možná ještě dnes v kinech objevíte. Bayona se ukázal jako velmi zručný řemeslník a s hollywoodským rozpočtem a del Torovým jménem v kolonce „produkce“ by se mohl pořádně rozjet. Španělsko navíc momentálně víceméně udává tempo světovému hororu a talentovaných režisérů má na rozdávání, tak doufejme, že Bayona a jeho debut půjdou ve stopách francouzského konkurenta Alexandra Aji. Alespoň tedy jeho amerického debutu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace