Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Haf Haf!


ikona
imf
 

Útok mluvících plyšopsů byl drtivý, stejně jako kloboukové rodeo z pátého místa (kovbojové útočí bez vyzvání, příště už to budeme vědět), nasekaly v našich tvářích nejednu vrásku. Inu, podzim, člověk už si nemůže být jistý ničím, a tak se s tím Top Tenem lomcuje jako při zemětřesení. Což je fajn, protože to zbytku pole dává slušnou motivaci, stejně jako přehršel statistik v nové Mihhiho tipovačce. Kdybyste se v jejích uličkách ztratili, neváhejte se zeptat ve vzkazníku jeho nebo mě, protože minutky do uzávěrky dalšího kola i říjnové tipovačky se neúprosně krátí.

Ale dost průvodních řečí, pojďme poplácat po zádech hvězdy páté epizody druhé sezóny. Nejlépe mířil na terč Popluh, těsně následovaný Lucem44. Minule jsem vám tvrdil, že Civalův kondiční trenér emigroval do Tater a moje kalkulačka emigrovala do pekla. Výsledky se dostavily - Cival byl třetí, já sedmý. Nerad vám to říkal, ale já vám to říkal. :) Čivavu nejlépe zaštěkal Mr. Coulter (99,3), propad Oka dravce okem ostřížím odhadli Lazarus a mihhi (99,4), Cival se nemýlil v případě Playlistu (rovná stovka) a já... já... a Spooner (za ikonku Stathama mu to místo na bedně musím taky dát) jsme nastovkovali Richarda Gerea a Noci v Rodanthe. No radši bych trefil tu čivavu. Appaloosu neměl nikdo, protože nebyla ve výběru. Ostuda. Pokud byste chtěli mít v žebříčku cokoliv co není ve výběru (i když by se to teď už nemělo stávat), jednoduše napište mihhimu do vzkazníku. Dostanete lízátko.

Top Ten je velmi zajímavý. Shepherd se možná zastyděl a čtvrtou vynechávkou se vlastně vyautoval, čímž uvolnil pozici Lucovi44 (návrat ke zlaté, musíme smeknout). Na druhém místě zůstává po pěti kolech rastr, beze ztráty kytičky. Na třetí místo vystoupal Mariano a o tři místa (na bramboru) si polepšil cabal, který zjevně ví, kdy vynechávat. fide a Psema měli tentokrát jen průměrné výsledky, ale na plus mínus udržení pozic to stačilo. Silence si kvalitním tipem polepšil o dvě místa, stejně jako osmý Sublog a devátý wrestling, o jednu příčku si naopak pohoršil Toren. Na špičce je to relativně nabité (rozdíl dvou procent mezi 3. a 8. místem) a ze zadních pozic se vracejí staré firmy. Uvidíme, jestli tohle snažení dotáhnou do konce. Skokanem kola je samozřejmě Popluh (o třináct míst nahoru), ale i Cival a Jhershaw překvapili posunem o jedenáct míst. V opačném ranku nezbývá než politovat KarlaR. O osmnáct příček dolů? Tomu se říká špatný víkend. Tak ať to vyjde příště líp nejen jemu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace