Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka Turbo!


ikona
imf
 

Co k tomu dodávat? Polovičaté řešení (tipy zadáte tady, výsledky najdete u mihhiho) nás přestalo bavit a tak jsme mihhiho pověřili stavbou ďábelského stroje, ze kterého budou čouhat grafy a jímž bude proudit miliarda čísel za vteřinu. Vzal si pravítko a odešel kamsi do divočiny. Když se po třech týdnech vrátil, měl u sebe kufřík. Takový ten kufřík z Ronina. Když ho otevřel, bylo tam tohle:  

Tipovačka V3 RC1

 Ještě pořád se z toho v redakci vzpamatováváme. Civalův kondiční trenér utekl do hor a moje kalkulačka na výrobu náhodných čísel dobrovolně odešla ze světa. Co to znamená? Že od příštího kola už budeme zase v dokonalé formě, protože nám do toho nikdo nebude mluvit. Možná... určitě! Bojte se, třeste se, ale nejdřív poděkujte mihhimu. Klidně i dvakrát. Tady... v diskuzi... osobně. Díky.

 A propo. Zářijový speciál, tzv. dlouhodobá měsíční tipovačka. Pojďme si říct, jak tahle velkolepá premiéra dopadla. Počítaly se sice jen tři filmy z pěti (příště už to bude lepší, když nás filmoví distributoři "podrží), ale jako test sekundárních tipérských schopností to jistě o něčem vypovídá (až budeme vědět o čem, řekneme vám to). S velkým náskokem, ale jen průměrným procentuálním ziskem, vyhrál The Joker (69,2), následován dalšími šedesátníky - Marianem, dashivou, Mr.Coultrem nebo Popluhem. Po přečtení spalte nejlépe trefil xxendxx, Oko dravce měli současně Psema a Luc44 (99,1 - velmi pěkné) a o tom, že Spike Lee pohoří dopředu věděl např. Jack Harer. 97,6 procent je vynikající, protože už Mariano na třetím místě má pouhých 41,5. Jako rozjezd to není špatné, ale pokud budou další kola vyrovnanější, bude se tu jen velmi těžko dohánět manko. Nad říjnovou tipovačkou můžete dumat už teď. Nebo za chvíli. Mihhi už na ní pracuje. :) 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace