Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chan vs. DeVito vs. kulatý nesmysl


ikona
imf
dannz devitojackie chan
 

Jackie Chan se před pár lety otočil na podpatku a vrátil se zpátky do Hong Kongu. Komerčně se mu tam daří, ale stejně pořád pokukuje po americké kinematografii, na kterou zdánlivě zanevřel. Ostatně letos už konečně bude natáčet třetí díl Křižovatky smrti a do cesty se mu teď postavil i Danny DeVito.

Ten by s ním rád natočil fotbalovou komedii 90 Mins, ve které by on a Jackie hráli trenéry konkurenčních týmů. Je to klasická buddy návnada, jedna z těch na kterých se Jackie v Hollywoodu "udělal". Všechno je zatím v rovině dohadů, ale vzhledem k tomu, že se bude natáčet v Indii (prý už v únoru) a producenti by rádi vyslali snímek do kin v době světového šampionátu ve fotbale, bude zřejmě Jackie ten poslední, kdo by odmítnul. Sport a turistika je pro něj prioritou, vždyť je hongkonským vyslancem v celé řadě zemí a všude krom celuloidu hlásá i mír a lásku.

Jediným kdo by tuhle idylku mohl narušit zůstává režisér Iqbal Rizvi, zjevně nějaký bollywoodský talent, o kterém počestný evropský fanoušek nemá ani tucha. Nehodlám ho předem podceňovat, ale možná je škoda, že film netočí sám DeVito, který se nedávno blýsknul solidní komedií Duplex (Baba na zabití). Svoje režisérské drápky si však momentálně brousí na komedii I Married a Witch, jejíž námět mi snad až příliš připomíná Bewitched. Ale o tom zas někdy jindy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace