Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Oh Shia...


ikona
imf
 

...nebo taky OMG, podle toho co preferujete. Bůh rozhodně stál nad touhle Tipovačkou a i když jsme křesťansky popohnaný snímek Fireproof neměli v nabídce, zcela sprostě se do Top 5 probojoval. Rovnou na čtvrté místo. Politováníhodná situace, která všem nadělila pětadvacetiprocentní penalizaci. Kdyby soutěžil nějaký opravdu výkonný ostrostřelec, mohl mít maximálně 66 procent. Ve světle posledních kol se vůbec ukazuje, jak jednoduchá a pohodová byla letní Tipovačka. Podzim to kosí hlava nehlava a hráči, kteří ještě před pár týdny obývali vrchol, se teď marně snaží dát dvě a dvě dohromady. Sám moc dobře vím, o čem mluvím. Ale o tom snad až později. Teď se pojďme mrknout na ty vítěze.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Nejvíc se magické hranici přiblížil Lazarus, když zbylé čtyři snímky natipoval přes devadesát procent a nakonec mu to hodilo něco málo přes třiašedesát. Má náš obdiv. Shia LaBeouf a jeho Oko dravce nakonec hodilo něco málo pod třicet milionů, což bylo trochu pod očekávaným průměrem. Mikosuo Shiovi správně "nevěřil" a odnesl si 98.6 procent. Podivné, leč úspěšné Noci v Rodanthe skvěle (sto procent) napálil Georgee a přesnopřesně se trefil i runner, když prorokoval ústup Samuelu L. Jacksonovi. Po přečtení úspěšně spálil mihhi a... pozor teď to přijde. RAVENHORN! Člověče, upřímná gratulace. Tohle překvapení jsem nečekal. :)

Dostane se Rav na první místo i v celkovém pořadí? To si netroufám odhadovat. Momentálně tam kempovací taktikou vystoupal shepherd, který vynechal tři kola ze čtyř. Tím si vyplácal všechny žolíky a teď bude muset ukázat, jestli umí ještě něco dalšího. Naopak trojice Rastr, Luc44 a fide (pouze s dvouprocentní ztrátou na shepherda... všichni mají plus mínus stejně) oddřela všechna čtyři kola a zaslouží uznání. Dostat se po všech těch nečekaných ztrátách přes sedmdesát chtělo pevné nervy a trochu toho know-how. Mariano (5.), Cabal (7.) a Silence (9.) dokazují, že skvělé umístění v minulé sezóně u nich nebylo náhodou. Mezi ně se dokázali vklínit nadějní "nováčci" - šestý Psema, osmý Toren (ten v minulé sezóně dost vynechával) a desátý Sublog (třeba se mu tentokrát povede líp). 

Ostatní známé firmy jsou daleko, daleko vzadu. Nová sezóna teprve startuje, ale už je na čase zabrat, pánové. A proto z páté desítky velím "Kupředu!". Nějak to utrhnout musíme. Třeba i v té dlouhodobější Tipovačce. Výsledky zářijového kola (katastrofální výsledky) zveřejníme už zítra a do pátečního večera budete moci tipovat říjnovou pětku. Tak si plivněte do dlaní nebo klidně jinam a hurá na to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace