Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Modrá letí


ikona
st39.6
 

... ale jen v Japonsku, k nám Matrix v Nabuchadnezzaru nedoletí. Sice se Blu-ray edice dočká i  Evropa, oproti Americe ale v dost ochuzené verzi, která navíc nebude mít "ultimátní" balení jako DVD (vzpomínáte, jak ho u nás krásně zvorali?). Ne že by to vadilo, stejně se většina z nás obrátí na americký Amazon, který bude Matrix na Blučku nabízet za necelých devadesát dolarů, pokud ale máte nějakou tu kačku navíc (čtyři zelené stovečky), objednávejte v Japonsku. Tahle krasavice za to rozhodně stojí.

Blu-ray bude obsahovat stejné bonusy, jako zminovaná ultimátní verze, první film bude remasterovaný (což u nás nebyl), Animatrix se pak dožije vůbec poprvé FullHD prezentace. Ve Státech vychází už 14. října!

Nestačí? Warneři se opravdu snaží upoutat pozornost - o novém Batmanovi už jste možná zaslechli v diskuzi, opakování je ale matka moudrosti, tak se pokochejte Batpod edicí, která se chystá jak pro Blučko, tak pro DVD.

Specifikace a další cover-arty dvojdiskovky tu.

Warneři samozřejmě pokračují ve svých "knižních" edicích (třeba JFK), sem tam si dávají opravdu záležet, jako v případě Casablancy (02.12.08).

Nejsou však jediní, kdo pro své vydělávající drahoušky připravuje něco extra. Třeba u Universalu se postarali o tuhle bonusama nařachanou edici Hellboye:

 

A co vy? Máte v merku nějakou vyšperkovanou Blu-ray nebo DVD edici? Nezapomente, že v obchodech už se dá pár dní sehnat remasterovaný Kmotr (u nás na DVD, ve světě i BD), nebo třeba komplet Dirty Harryho, modří se navíc dočkali Transformers. Já vím, peněženka nadává. Té mojí už naštěstí (krom jiného) došly hlasivky.

P.S.: Nezaostáváme ani v Čechách, Magic Box se konečně probral a chystá mimo jiné "Třístovku", Pottery, Speed Racera, ale i toho Batmana (i když zřejmě v o něco chudší edici). V Levných knihách budou navíc k sehnání IMAX dokumenty s kompletní českou podporou za 399,-.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace