Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lepší časy pro Cage?


ikona
Mr. Hlad
nicolas cage
 

Nicolas Cage si teď prožívá trošku těžší období. Nemá zrovna štěstí na dobré scénáře a nebýt druhých Lovců pokladů, jeho pověst hitmakera by byla už úplně v tahu. Takhle jen mizí postupně. Držitel Oscara za Leaving Las Vegas a akční ikona druhé poloviny devadesátých let v poslední době pobíhá na plátnech v přinejlepším průměrných filmech a na hlavě má účes, za který by se styděl i Derek Zoolander. Jeho poslední propadák se jmenuje Nebezpečný cíl a i přes hodně zajímavé trailery a fakt, že Cage vypadá s pistolí v ruce pořád ještě poměrně dobře, v kinech vůbec neuspěl. Příští Cageovy projekty nabízejí dva animáky (G-Force, Astro Boy), remake filmu, který je ve většině civilizovaných zemí považovaný za absolutní zlo (Bad Lieutenant), comicsovou adaptaci, od které nikdo neví, co čekat (Kick-Ass), a thriller Knowing Alexe Proyase, který se tváří až podezřele normálně a zajímavě.  

Cage má zkrátka smůlu a jestli nechce tvrdě padnout na hubu, měl by si začít vybírat budoucí projekty mnohem opatrněji. Zatím mu to ale ještě nikdo neřekl. Thriller Scared Straight by měl být velkým filmovým návratem Johna Carpentera a Cage by si tu měl zahrát mukla odsouzeného na doživotí, který se stane jedinou naději na přežití pro mladého delikventa, jenž se ocitl uprostřed vězeňské vzpoury. John Carpenter má už jako režisér nejlepší léta nejspíš za sebou a šance, že Scared Straigt bude nějaké výjimečné dílo, tedy bohužel není moc velká (ale nikdo by si nepřál víc než já, aby se film povedl!). To samé se dá říct i o dalším projektu, který Cage začne natáčet ještě letos. V Season of the Witch si zahraje jednoho z rytířů, kteří mají ve čtrnáctém století na starost uhlídat dívku, jež je údajně zodpovědná za epidemii moru. Moru, který má dost možná magický původ. Historický thriller s prvky nadpřirozena bude točit Dominic Sena, s nímž se Cage setkal už při natáčení 60 sekund. Snad jim tedy druhá spolupráce vyjde. Oba by to zatraceně potřebovali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace