Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chow a Rogen v zeleném


ikona
Mr. Hlad
green hornetstephen chow
 

Seth Rogen jde momentálně z role do role a na jeho jméno slyší jak diváci, tak i kritici. Kromě hraní se však Rogen věnuje i psaní scénářů a asi před rokem dostal nabídku, aby zkusil přivést na plátno novou verzi seriálu Green Hornet. Příběhy maskovaného milionáře Brita Reida, který spolu se svým řidičem jménem Kato, bojuje proti zločinu, chystal před několika lety Kevin Smith, ale v té době ještě na adaptaci čtyřicet let starého seriálu nebyl svět nejspíš připraven. Starsky a Hutch ale ukázali, že ke klasice se dá přistoupit i jinak a že není problém složit něčemu poklonu a zároveň se nebrat moc vážně. Smith už od projektu sice dávno odstoupil a i když se zprvu zdálo, že s Green Hornetem nepohne ani Rogen, teď se začaly konečně hýbat ledy.

Roli řidiče Kata si totiž zahraje Stephen Chow a aby toho nebylo málo, celý film si i zrežíruje. Rogen se před několika měsíci nechal slyšet, že pro hrdinova řidiče a pomocníka by si nedokázal představit nikoho jiného než právě Chowa a ten, jakožto fanoušek Bruce Leeho (který si Kata v původním seriálu zahrál), se nakonec nechal ukecat. Hvězda a režisér geniálního Shaolin fotbalu a Kung-Fu mely se prát umí, komediální timing mu nedělá problémy a spolu s Rogenem by ti dva mohli být hodně zajímavá dvojka. Green Hornet se do kin dostane sice až v létě 2010, ale kombinace dialogů ze Superbad, bojových schopností a dravé režie Stephena Chowa (a doufejme, že i slušného rozpočtu) naznačuje, že by to mohlo stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace