Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck režírující, hrající


ikona
Mr. Hlad
ben affleck
 

Ben Affleck se dokázal během několika málo let změnit z herecké (téměř) superhvězdy v druhého nejvíce nenáviděného člověka v Hollywoodu. Uwe Boll si sice první pozici bez problémů udržel, ale chvíli to vypadalo, že Bena Afflecka nenávidí snad každý. Přitom průšvih jménem Daredevil nepadal zdaleka jen na jeho hlavu a u Pearl Harbor by byl člověk v okamžiku, kdy začne bombardování, odpustil tvůrcům cokoliv. Affleck se ale překvapivě vrátil a opět se ve filmovém průmyslu zařadil mezi lidi, se kterými se musí počítat. Tentokrát ale jako režisér. Jeho Gone Baby Gone byla kritiky i diváky adorovaná bomba, která se však našim kinům téměř vyhnula (kopie kmitala vlastně jen po Praze). Každopádně Affleckovi napravila renomé a on se toho rozhodl patřičně využít.

Velmi brzy totiž na režisérskou židli zasedne znovu. Jeho chystaný projekt se jmenuje The Town a půjde o adaptaci románu Chucka Hogana s názvem The Prince of Thieves. Fanoušky Robina Hooda můžeme rovnou uklidnit, že remake dobrodružné podívané s Kevinem Costnerem se nechystá. Affleck tentokrát však nebude pouze režírovat a psát scénář, ale zahraje si i hlavní roli profesionálního zloděje, kterému začne život komplikovat fakt, že se do něj zamilovala šéfová banky, na kterou má spadeno. Film už se chystá do výroby nějaký ten pátek a ještě nedávno ho měl režírovat Adrian Lyne, který je zodpovědný třeba za Jakubův žebřík, 9 a ½ týdne nebo Flashdance. Každopádně právě teď Affleck vypadá jako mnohem lepší volba, tak snad jeho hvězdná režisérská kariéra neskončí stejně rychle, jako začala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace