Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aronofsky začne potopu


ikona
Mr. Hlad
darren aronofsky
 

Darren Aronofsky si po Requiem za sen a Fontáně odskočil restartovat kariéru Mickeyho Rourka a jejich drama The Wrestler teď sbírá ceny po celém světě. A jestliže režisér dokáže natočit působivé a inteligentní drama o tom, jak se oplácaný padesátník mlátí s jinými lidmi v ringu, dokáže už nejspíš cokoliv. Aronofsky má pro budoucnost zatím připravené dva projekty. Tím prvním by mělo být drama The Fighter, v němž se dva bratři pokouší získat slávu ve světě boxu. O hlavní role by se měli podělit Brad Pitt a Mark Wahlberg. Tím druhým, a dost možná podstatně zajímavějším projektem, je remake akční scifi klasiky RoboCop, u které se přiznám, že si ji jako Aronofskyho fanoušek nedokážu moc představit. Režisér teď ale přišel se třetím a dost možná nejambicióznějším nápadem, který by rád přivedl na stříbrné plátno.

Aronofsky by se totiž trochu podrobněji chtěl podívat na palubu Noemovy archy, o které sám mluví jako o druhé nejslavnější lodi na světě (hold Noe nebyl Leonardo DiCaprio). Podle všeho by ale režisér nechtěl převyprávět biblický příběh o plovoucí ZOO, ale rád by hlavního hrdinu pojal spíše jako prvního ekologicky smýšlejícího člověka. Jisté je však každopádně to, že od tohoto tvůrce bychom se klasického tříhodinového životopisu podle šablony nejspíš dočkat neměli. Koho by si Aronofsky v hlavní roli představoval, kdy by mohlo eventuelní natáčení začít nebo kdy se můžeme začít na film těšit, to zatím nikdo neví. Režisér si právě teď užívá okamžiky slávy a v klidu přemýšlí, jestli se nejdříve vrhne na robotického policajta, box, nebo na Noemovu archu. Co byste si přáli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace