Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Lamy a Síla


ikona
Cival
 

Vrchní komentátor tipovačky imf odjel na týden na dovolenou, tentokrát proto jen s náhradním hlasem a krátce (příště už dostanete plnotučné bilancování).

VÝSLEDKY KOLA

Uplynulý víkend nejlíp předpověděla rcorpova cvičená lama, která už už olizovala magickou hranici 90%. Stačilo jen líp spočítat propad Tropické bouře. Nepovedlo se, a tak rcorpovi zblízka šlapali na kopejtka Rastr a (na děleném třetím a čtvrtém místě) killerzeli a Stranger777. Kolo to bylo ale zvlášť vyrovnané – první třicítka se vešla do deseti procent rozdílu. Přitom se mezi pět nejúspěšnějších fimů vklínily hned čtyři premiéry. Coeny tipl nejlíp Davosh (99,5%), Lazarus napálil skvěle Righteous Kill (99,4%), u ostatních titulů už padaly čisté stovky: Tropickou bouři dokonale trefil Toren, Ženy sedli dvojce rcorpdashiva a stovka svítí i u jména Cival u novinky Tylera Perryho Family that Preys.

POŘADÍ SEZÓNY

S ohledem na začátek sezóny jsou malé rozestupy i ve velmi vyrovnaném celkovém žebříčku. Psemovi stačilo i 15. místo na přeskočení Jokera, na třetím místě se zjevil Cabal a za něj zapluli hned tři skokani z posledního kola: Toren, Jarda59 a už zmíněný Rastr. Zbytek žebříčku se teprve krystalizuje, což můžete vydedukovat třeba z 64. pozice newmyho, 30. Charlotty, 27. liuka nebo z až 15. místa mé maličkosti (ale můj kondiční trenér mi pořád říká, že v říjnu a listopadu to bude lepší :-).

DALŠÍ KOLO TIPUJTE ZDE

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace