Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Znovu a lépe..?


ikona
imf
 

Druhé kolo Tipovačky je tady a s ním i další reporty z míst, kde kvete úspěch i nezdar. Těžce vydřené Top Teny zmizely mávnutím kouzelného proutku a Nicolas Cage jako výstřední hitman přinesl čistou tabuli. Proč se nepodívat, kdo se na ní zapsal? Některá jména vám budou připadat povědomá, některá jste naopak byli zvyklí vídat v úplně jiných částech žebříčku, ale tak už to po prvních kolech bývá. Až další týdny předvedou, kdo má formu a kdo štěstí... ale dost prorokování, ze čtvrté desítky se tou pěstičkou hrozí dost špatně.

Začít bychom měli kladnou zprávou. Nové sezóny se o prvním víkendu zúčastnila víc než stovka soutěžících. Snad jim to vydrží. Bangkok na prvním místě slušně natipoval Quisp (98+) a pokles Tropické bouře trefil na sto procent hned sedm (!) lidí. Hezky si je vyjmenujeme všechny: Revan, shepherd, uderenec, qualkalim, dashiva, Mart_ass a Danoid. U Temného rytíře se do černého trefili Mariano a Toren (též stovky), a Charlotte nejlépe odhadla pokles Domácího mazlíčka. S Traitorem se lámal chleba... i když v nově nastaveném systému postihu víc záleželo na správném trefení první pozice (Cage byl novinka), absence Dona Cheadla v tipovací pětce nadělala slušnou paseku. Ze 107 hlasujících ho měla v žebříčku ta větší polovina (54) a čtyři hráči se stovkovou přesností: Mariano (zase), liuk, Sublog a Toren (zase!). Moc hezké. Devadesátkovou přesnost celkově a tedy přední pozice v sezóně však získali jiní hráči. The Joker se po neslavné koncovce první sezóny vrací v plné síle s 93,24% a Psema, který mi minule vyhrožoval, že kdyby nezačal tak pozdě, mohl mi zatápět už v letní sezóně, zjevně dostává svým slovům. Velmi pěkných 90,37%. 


Vrací se i Luc44 (novomanželská smůla definitivně pryč?), do hry nastupuje Fecal Zombie, jehož kvalitní výsledky jste v minulé sezóně neviděli, protože začal hrát později... ale teď začne strašit. Další místa patří směsce méně známých firem (Revan) a ostříleným štamgastům (Sublog, -dRaGoN-). Kompletní Top Ten budeme jmenovat příště, to už se bude třídit a nepůjde jenom o "první vyhrání, co z kapsy vyhání". Už teď ale můžeme říct, že někteří šampioni z minula příliš slavně nevykročili - liuk na 18., Mariano na 21. a dadza dokonce na 64.. místě? Ve druhém kole budou muset tihle machři zabrat, pokud se chtějí vyhnout poznámkách o vavřínech. A já ostatně taky. Tak jdeme na to...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace