Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith je... kachna?


ikona
imf
will smith
 

S některými novinkami je to těžké. Už ze dveří je jasné, že vzešly z kachny, ale nikdo jim nezabouchne zobák mezi panty, protože je to prostě příliš lákavé. Will Smith jako Kapitán Amerika? Viděli jsme už šílenější věci, se kterými šel nakonec Hollywood na trh, ale tohle je prostě moc. Existují zhruba tři možné scénáře podle kterých můžete postupovat dál. 

Prostě to otisknete: Sepíšete vážně míněnou zprávu o tom, že Will Smith bude hrát v Captain America. Připomenete Downeyho Jr., přirovnáte rozhodnutí k drbům o Bradu Pittovi v roli Thora (do comicsů se dostávají superáčkové kalibry) a připomenete reimaginaci v jiných comicsech (Ultimate Nick Fury) nebo filmech (Kingpin v Daredevilovi), která hrdinům výrazně měnila image. A nakonec uděláte politicky nekorektní narážku na Hancocka.

Otisknete to a budete se snažit to zpochybnit: Najdete tucet podobných kachen a řeknete, že Marvel je sice odvážný, ale že tohle už je trochu moc. Naznačíte, že to je zpráva z kategorie "jedna paní povídala", nadopovaná současným politickým vývojem. Když míří do prezidentského křesla Obama, proč by nemohl legendárním štítem házet Will Smith? Ani jedno ještě není jisté, holenkové. Tím pádem dostanete do textu trochu širšího rozhledu a zasejete brouka do hlav nevěřících. Když to bude kachna, můžete pak říkat, že jste to říkal... když to bude pravda, řeknete, že jste vždycky fandil Obamovi. 

Zkusíte o tom napsat něco úplně jiného: To abyste se vyhnuli zodpovědnosti. Uděláte takový polodokumentární článek o tvorbě článku, ve kterém zmíníte všechny dostupné možnosti. Budete krytý ze všech stran a čtenáři si na vás nebudou vyskakovat.

Pozn. šéfredaktora: a) Zredigovat poslední odstavec, b) Dát tam cool Smithe na titulku a cool comicsový shot do článku, c) Vydat minutu po poledni, kdy pracující inteligence nejvíc surfuje a studenti už se ve škole nudí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace