Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage vyhrál slabý víkend


ikona
Cival
tržby
 

Poprázdninové box-office novinky bývají krátké. Nejinak tomu bude i letos – tradice prvních zářijových víkendů bez velkých novinek i velkých výdělků totiž byla zachována. Do žebříčku vstoupil jen Nic Cage s thrillerem Bangkok Dangerous aka Nebezpečný cíl. A byl to nástup zatraceně slabý. Bezmála osm milionů dolarů by o průměrném letním víkendu nestačilo ani na TOP 5, s dohořívajícími hity za zády se ale Cage uvelebil na prvním místě. Producenti ale jásat nemůžou, protože Bangkok Dangerous neutrží víc jak dvacet milionů dolarů. V paměti tak tenhle thriller utkví jen kvůli sestřihu mistra Cage (jeho „parukám“ se kupodivu smějí stejně tak čeští, jako američtí diskutéři).

Na dalších místech je logicky nuda. Tropická bouře se z druhé pozice přiblížila metě sta milionů, kterou překoná příští týden. Decentní propad o 29% udržel na třetím místě Domácího mazlíčka, čtvrtý je Temný rytíř, jenž v Americe nastřádal už 512 milionů. Pátý Traitor jakž takž pokryje svůj rozpočet, samozřejmě ale až díky DVD (prozatím 17 milionů vs. 22 mil. z rozpočtu), na šestém a sedmém místě se tísní propadáky pro kluky Babylon A. D. a Rallye smrti. O testosteron holt není zájem. Desítku uzavírá otřesný Disaster Movie, supervýdělečná Mamma Mia a sympatický Pineapple Express, na jehož kontě svítí apatowovsky slušných 84 milionů.

Mimochodem, patnáctá Mumie 3 konečně zdolala stomilionovou hranici, o stejný kousek se za týden postarají i Bratři z donucení. Cestě do středu Země pořád schází ke stovce tři a půl mega.

O příštím víkendu startuje nová Coenovská komedie Po přečtení spalte, černošské melodrama Tylera Perryho Family that Preys (trailer přineseme večer), představí se drama Towelhead a kriminálka Righteous Kill a plkat budou i Ženy. Čeká nás zajímavý víkend. (tipovat jej můžete tradičně od úterý, momentálně probíhá 1. kolo dlouhodobé tipovačky)

Kompletní výsledky uplynulého víkendu zde

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace