Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hřbitov hezounků


ikona
imf
hayden christensenmatt dillonpaul walker
 

Být v Hollywoodu mladý a neklidný je tvrdá práce. Chvíli se nesnažíte, usnete na surfovém prkně a najednou hrajete ve filmu s Lindsay Lohan, který se ani neobtěžuje do kin. A o tom, že jste byl třikrát na titulce Brava a trhaly vás na kusy fanynky, můžete vyprávět leda štamgastům v hospodě. Je víc než symbolické, že v thrilleru Bone Deep se objevují hned tři vyhořelé případy. Máme tu bankovního lupiče, kterému jde o 20 milionů dolarů (pravděpodobně víc, než bude stát samotný film), snaživého detektiva a policejního veterána, co už má za sebou pár vystřílených zásobníků. 

Kdopak že to tu bude tajtrlíkovat? Paul Walker, kdysi rychlý a zběsilý (napřesrok znovu i když možná definitivně naposledy) fešák, co si tykal s Jessicou Alba, bude chtít peníze daňových poplatníků. Hayden Christensen, Darth Vader, který letos hupsnul do pořádného průšvihu, ho bude honit a Matt Dillon, který po mladických úspěších stabilně operuje v televizní produkci třetího řádu, to na závěr všechno postřílí. Režisérem "hvězdně" obsazeného filmu je John Luessenhop... jméno evokuje německého nádražáka, ale Johnny má za sebou gangsta vězeňské drámo Přežít kriminál, ve kterém se objevuje mj. můj oblíbený Sticky Fingaz. Rappeři ostatně vylepší starpower i tady, očekávat můžete např. T.I., Chrise Browna nebo londýnského DJ Idrise Elbu, který se díky londýnskému bydlišti alespoň přichomýtnul i k RockNRolla nebo 28 týdnů poté.

Ale teď bez legrace. Walker i Christensen měli děsnou smůlu. Jumper byl prokletý od začátku průtahy a podle všeho mizerným scénářem, ale Christensena stejně víc zajímají nezávisláky (Shattered Glass, Awake, Warholka), takže se nějak udrží. Walker na druhou stranu zakopnul při odhazování své image blonďatého cukrblika. Zběsilý útěk je super, ale už předem se vědělo, že peníze nevydělá. Timeline byl průšvih a kámošení s Disneyho psisky nikoho neohromilo. Loni si dokonce Walker musel sáhnout i na polotelevizní materiál (Bobby Z) a letos jde taky rovnou na DVD (Lazarus Project). Pokud nechytne spolu s Dieselem šanci za pačesy v novém Rychle a zběsile, zřejmě si na něj za pár let ani nevzpomeneme. A rozhodně nebude sám. Schválně... kde je dneska Jason Biggs, Seann W. Scott, Neve Campbell nebo Denise Richards?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace