Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer táhne na Rommela


ikona
imf
jerry bruckheimer
 

Erwin Johannes Eugen Rommel aka Pouštní liška. Jestli jste někdy potěžkali učebnici dějepisu, zřejmě budete Hitlerova slavného generála dobře znát. S ocelovými bestiemi táhnul napříč Afrikou a nikdo ho nedokázal zastavit. Ani hrdinové nového filmu Jerryho Bruckheimera, který se jmenuje Killing Rommel. Námětově vychází z knižního bestselleru úspěšného Stevena Pressfielda. Špetka osobního dramatu, velká láska, krutá poušť a spousta tanků mezi jejichž hlavněmi by vám postupně mělo začít být jedno, že vlastně víte, jak supertajná spojenecká mise dopadne. Rommel se totiž obětí atentátu nestal. Zemřel za zcela jiných, poměrně potupných okolností, které byly přímým následkem toho, co se odehraje v Singerově snímku Valkyrie. A když už jsme u toho, Rommel se také účastnil osmiměsíčního obléhání Tobruku. Poslední dobou z něj roste slušná filmová hvězda.

Scénář píše Bruckheimerovi osvědčený Randall Wallace (Pearl Harbor) a Pressfield je spoluproducentem filmu, takže snad nehrozí, že by se Jerry pokusil Rommela "alternativně" zabít. Pár hlaviček ale určitě upadne - nelze očekávat, že příběh speciální jednotky, která si klestí cestu k největšímu z nacistických vojevůdců, se obejde bez podřezaných hrdel, tikajících výbušnin a klasických "commandos". V tomhle směru je nám současný Hollywood dost dlužen. Že bychom konečně mohli přestat oprašovat Tucet špinavců a Kam orli nelétají? Jméno režiséra a obsazení napoví mnohé, ale na to je ještě příliš brzy. Alespoň že ta knížka už je napsaná a Vallace ji může začít pitvat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace