Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Vrtkavá Síla


ikona
imf
 

Takovouhle koncovku by si přálo každé sportovní klání. Přehršel premiér způsobil v naší Tipovačce dokonalou paniku. Co dát na páté místo? Ne, co dát na všechny místa! Vydělali na tom ti, co vynechali a dopřáli svým nervům i hře dovolenou (nebudou mít kompletní puzzle, jejich smůla ;), na druhou stranu minimálně kvarteto hráčů se úspěšně trefilo do všech pěti postů a i když bylo zatraceně těžké určit, zda Benu Stillerovi zatopí víc Jason Statham nebo růžovoučká Anna Faris, qualkalim to zvládnul. Svým způsobem - triumfoval s úspěšností nad osmdesát procent a alespoň na chvilku sebral pojmu "zvojtit to" pejorativní nádech. Gratulujeme. Stejně tak P1trovi a siddovi, kteří byli v relativně těsném závěsu. Fecal Zombie na čtvrtém místě zaslouží čestnou zmínku - vyždímal 77 procent i z pouhých čtyř povedených tipů. 

Do žebříčku konkrétního kola tentokrát promluvilo pouhých padesát hráčů. Možná je to oblevou, kterou s sebou přináší konec sezóny, možná i strachem z příliš komplikovaných propočtů. Někteří z vysoce postavených tipérů ostatně toto kolo vynechávali (Cival, dadza, Peteers). My se teď budeme věnovat těm, co mířili nejpřesněji. V případě Tropické bouře zaslouží medaili Mart_ass (98,2%), House Bunny trefil na nekompromisních sto procent uživatel Georgee, u Death Race nejlíp zafungovaly brzdy (průměrný tip byl mnohem vyšší než skutečný výsledek) Quispovi (97,6%) a propad Temného rytíře skvěle odhadli Floydie a Popluh. Klonové války zařadili do svých žebříčků jen čtyři uživatelé - nejlépe je pak trefil sonnycrocket (94,7%), kterému to ovšem ke štěstí nepomohlo - díky ustřelenému Death Race a absenci Batmana měl průměrný tip za kolo někde kolem 36%.

Jinde se ale může slavit mohutně. V Top 10 jistí první pozici před posledním kolem náš milý liuk (i po ztrátě na dva stagnáty - třetího Civala a druhého dadzu - drží náskok přes 2,5%) a stejně tak se nic nepohnulo ani na dalších místech - Mariano, cabal a The Joker. Zatímco ten první šlape Civalovi na paty, další dva se pravděpodobně porvou mezi sebou - jejich odstup je v řádu setin. Hodně se však rotovalo v druhé půlce žebříčku. O dvě pozice nahoru poskočil P1tr, o čtyři rovnou qualkalim, takže pánové do finálního zápasu vyrazí ze sedmé a osmé pozice. Na devítku se propadl Silence (navzdory slušnému výsledku z aktuálního kola - qualkalim a P1tr se "Silou v zádech" udělali své) a na desítce kotvím já. Propad o tři pozice. Za to mě doma nepochválí. Sestup čekal i runnera a Charlotte, naopak o tři místa si polepšil vynechavší Peteers na třinácté pozici. Rozestupy jsou minimální, od sedmé do dvanácté pozice si nikdo nemůže být jistý ničím a je pravděpodobné, že dojde k velkým škatulatům.

Nezbývá než všem popřát hodně štěstí. Ať už to dopadne jakkoliv, bude se příště slavit a cementovat. Čeká nás jeden z těch těžších víkendů a po něm chvíle uvolnění. Minimálně před další sezónou, ve které všichni pojedeme od nuly. Znáte to, na každém konci je hezké, že něco nového začíná. Tak ať skončíme se vší parádou. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace