Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #23: ČSFM!


ikona
imf
radio
 

Těžko říct, co je hlavním těžištěm zbrusu nového FMka. Přítomnost dvou ženatých eMZáků? Návštěva ze Slovenska? Nebo třicetiminutová analýza Temného rytíře, která se nepozorovaně zlomí do hádky nad druhým Hellboyem a sestřelování letošních blockbusterů? Věříme, že tentokrát si v pěti kapitolách každý najde to své. Anarchii z minulého vysílání jsme nahradili úhlednými "komínky", ale nesmíte čekat, že se budeme chovat příliš vzorně nebo snad dělat dojem na vzácnou návštěvu. Duro se mikrofonu (tentokrát jsme to brali na kameru, Windows jí sice ne a ne uznat za právoplatný hardware, ale kvalita zvuku by měla být na úrovni, zmizí snad i problémy s hlasitostí) nebál a směle s námi nesouhlasil třeba u Indyho nebo třetí Mumie. Ačkoliv chyběl Kocour (a Witch... podezíráme Civala, že je to jeho alter-ego :), byl docela problém rozestavět hráče kolem stolu v imfově sluji. Nakonec se zadařilo a za asistence piva, vína a limonády (plus piškotů simulujících svatební koláčky) odstartovalo necelých sto minut všeho filmového, co voní letním celuloidem.

Moviezone FM #23 - 1. část (29 minut) - Rozbor filmu Temný rytíř
Moviezone FM #23 - 2. část (19 minut) - Rozbor filmu Hellboy 2: Zlatá armáda
Moviezone FM #23 - 3. část (26 minut) - Ohlédnutí za letními blockbustery
Moviezone FM #23 - 4. část (12 minut) - Existenciální dotaz
Moviezone FM #23 - 5. část (12 minut) - Svatební okénko

Natáčelo se před sedmi dny (minulou středu večer), ale pracovní povinnosti a tvrdohlavá kamera způsobily, že se k vám FMko dostává až teď. Ještě nestihlo vychladnout, takže s ním zacházejte opatrně a promiňte trochu slabší kvalitu (nějaké to praskání) závěrečného Svatebního okénka. Jako by tomu osud chtěl, aby upřímné odpovědi ženatých filmových geeků byly částečně znehodnoceny. Jedná se ovšem o důležité informace, které by se vám jednoho dne mohly hodit. Tak si je nenechte ujít. To ostatně platí o celém FMku. Přesvědčte se na vlastní uši a zkuste v komentářích utrousit svůj názor. Kdo ví, další epizoda může být za rohem. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace