Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Rychle a zběsile?


ikona
imf
vin diesel
 

Ti maníci sázejí filmy rychleji než kvalty v Lamborghini! Čtvrtý díl Rychle a zběsile (po extravagantních hrátkách s podtitulky pojmenovaný pro jistotu skromně: Fast and Furious) má být přímým pokračováním prvního filmu. Superzávodník Dominic se vrací z Mexika, aby poldovi Brianovi pomohl proti společnému nepříteli, který zahřívá asfalt nad rámec povolených limitů. Auta budou ještě barevnější, sejdou se známé tváře ze všech epizod (Paul Walker, Vin Diesel, Sung Kang) a režírovat bude Justin Lin (má na kontě i veleblbou trojku, ale třeba se za těch pár let poučil). Do kin snímek "přibublá" až v létě 2009, ale už teď se mluví o dalším. Režírovat by ho měl Vin Diesel.


Ne, nebojte se. I když má Diesel k režii stejně blízko jako k herectví (jeho krátké filmy kdysi udělaly dojem i na Stevena Spielberga), páté Rychle a zběsile bude pouze dvacetiminutovým prequelem, který má čtyřku propojit na více místech s ostatními částmi. Diesel slibuje minimum rozvláčných dialogů, všechny důležité herce a také vypečené automobilové honičky. Do natáčení vložil i pár stovek tisíc dolarů ze svého platu za čtyřku a za kameru se těší stejně jako za volant. Mám takový pocit, že slavný akční plešoun natočí něco lepšího než rutinér Justin Lin. A pak se možná v Universalu budou škrábat na hlavě. Kraťas bude s největším pravděpodobností distribuován online a najdeme ho i na DVD a Blu-ray edicích filmu. Ale to hledíme do zatraceně vzdálené budoucnosti. Třeba tam na nás čeká i něco jako pokračování The Hire. Vzpomínáte? Ty BMW filmečky jsou nadčasové a Clive Owen v nich září jako nikdy. Možná je na čase, aby v tomto celuloidovém odkazu pokračovala další automobilka. Koncerny VW/Audi by v aktuální sezóně našel dostatek sexy modelů, které by zasloužily vypíchnout. A kdo ví, možná by došlo i na nový Superb.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace