Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Vítejte v tropech


ikona
imf
 

Teploty rostou venku i v kinech, stejně jako strach některých hráčů z toho, že skončí sezónu s nezáviděníhodným umístěním. Prostě a jednoduše přituhuje! Aktuální kolo se obešlo bez věštění z křišťálové koule, protože tak nějak všichni tušili, jak se hlavní pětka srovná. Přesné tipování Lucasova televizního příspěvku a Stillerovy tropické hříčky ale nebylo tak snadné, jak by se po středeční uzávěrce zdálo. K čertu šlo i pár favoritů, jiní hráči naopak prokázali stoupající výkonnost a urvali cenné pozice. Můžeme se těšit na zákopovou válku, ale nejdřív si pojďme představit vítěze aktuálního kola, kterým se stal... chvilka nesnesitelné nevědomosti... liuk. Kdo to nečekal, ten možná Tipovačku sleduje línějším okem, ale tenhle kluk to má solidně rozjeté. Těsně za ním skončil Fecal Zombie, jenž sice tipuje semo tamo, ale v předminulém kole byl též druhý. Asi dobrej oddíl. Třetí pozici urval Cival a určitě za to byl rád, protože souboj v horní části Top Tenu je tak akční, že by se do něj nehrnul ani John McClane.

VÝSLEDKY

Tropickou bouři v čele nejlépe odtipovali Lazarus a Davosh, díky Temnému rytířovi zasvítil i Silence nebo Bagr007 (taky štamgasti poslední dobou), slabší opening Klonových válek skvěle odhadnul liuk, následovaný Civalem. Síla byla s nimi. Trojka cabal, dadza a dashiva zase příliš nevěřila Jacku Bauerovi a vyneslo jim to devětadevadesát procent úspěšnosti. Nejcennější však bylo odhad strmého pádu Pineapple Expressu. P1tr a Jhershaw mají naše uznání.

Za pár měsíců ale budeme vzpomínat na vítěze jen v širším měřítku a liuk má nejlepší předpoklady k tomu, aby se jím stal. Náskok přes tři procenta, dvě kola do konce. Je prakticky nemožné, aby ho někdo převálcoval a to i v případě, že poslední hry nevynechá (to by od něj nebylo hezké :). Musel by mít dvě kulaťoučké nuly a to by ho někdo z vás musel unést a odtipovat za něj. Ne že bych snad něco naznačoval. :) Na dalších místech všichni stoupali, což je jistě potěšilo. dadza je stříbrný, Cival získal zpátky svou bronzovou pozici a Mariano je čtvrtý - úsměv s bramborovou příchutí a cabal rozsekává první desítku napůl.

Co se vlastně stalo? Joker zaváhal. A v Top Tenu se za takovou chybu tvrdě platí. Z druhého místa spadnul na šesté a i když na čelo příliš bodů neztrácí, začnou ho teď ohrožovat i závodníci v jeho zádech (ano, to jsem já... :). Mezi druhým a osmým místem je ještě dost prostoru na férový souboj, což jistě těší i osmého Silence, který se po úvodních nezdarech statečně probojoval do Top Tenu. Stojí za tím tvrdá dřina a velmi silná umístění v posledních kolech. Takže plácáme po ramenou (on má teda asi dva metry, ale já si vezmu židličku), snad mu to vydrží. Skok o pět míst (nahoru) nikdo nenapodobil, ale P1tr a runner se slušnými výsledky brousí žebříček také nebezpečně vysoko (tentokrát byli 14. a 18., což je na můj vkus až příliš blízko :). O jednu příčku si polepšila Charlotte, o dvě naopak pohoršil qualkalim (čímž z Top Tenu vypadl), ale pořád ještě mají šanci to napravit. Stejně jako Newmy, který spolu s Jokerem sedí někde v hospodě a oplakává pád z cenných pozic. Byl osmý, pak třináctý, pak osmý a teď čtrnáctý. Jako na houpačce. Snad se zastaví v horní fázi.

To by si ostatně přál každý z nás. Následující týden je přecpaný premiérami a uzávěrka je opět už ve středu večer (hlídejte si termíny, jsou v záhlaví Tipovačky). Takže vybírejte pečlivě, ale radši jen jednou měřte a pak hned řežte. Abyste to stihli. :)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace